Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie!!!! ja się grubo zastanawiam nad monitorem oddechu ze względu na kocicę.... sama już nie wiem to duży wydatek. ale hm wózek obwąchała ale nie wskakiwała a mojej siostry kocur od razu mi wlazł do nosidełka ;D w sypialni mam już kosz mojżeszowy też obwąchała, ale nie wchodziła ani razu do niego
No właśnie dlatego staram się uspokoić, mówię sobie że mój gin wie co robi, chodzę do niego od 10 lat i nigdy nie miałam zastrzeżeń. Chyba po prostu w tej ciąży mi bije już [emoji53]Dlaczego od 23tc?
Szyjke powinno się badać na polowkowych![]()
Na wyprzedaży mają fajne ceny, były pajace po 15zł, kombinezony po 45. Zamierzam poszaleć zaraz po świętach, mam nadzieję że to nie będzie za późno [emoji16]dla mnie smyk drogi![]()
Hahaha, mam to samo! Będzie urodzonym pestmistą. A mój mąż taki luzak, szkoda że to nie on jest w ciąży [emoji23]Ja juz w ogole musze wrzucic na luz bo moje dziecie jakies znerwicowane sie urodzi [emoji5]. Ide zaparzyc melise [emoji23][emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja też nie wychodziDla mnie monitor oddechu to mimo ceny (mam tomy tipple z nianią) to najlepszy zakup, bo dał mi spokojny sen. Jak fotelik nosidełko był na podłodze to kot lubił do niego wskakiwać i spać tam. Ale mu pozwalam, bo jest niewychodzaca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie za późno [emoji23]Na wyprzedaży mają fajne ceny, były pajace po 15zł, kombinezony po 45. Zamierzam poszaleć zaraz po świętach, mam nadzieję że to nie będzie za późno [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Matki wariatki! [emoji23]Hahaha, mam to samo! Będzie urodzonym pestmistą. A mój mąż taki luzak, szkoda że to nie on jest w ciąży [emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom