Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O wlasnie dobre pytanie... też chętnie się dowiem [emoji3]Czy nalezy stosować kremy przeciwodparzeniom typu nivea i inne drogeryjne, czy dopiero w razie pojawienia się odparzeń zaatakować je sudocremem?
Takie proste rzeczy, a przeglądając strony z akcesoriami i kosmetykami dziecięcymi zaczynam zastanawiać się nad najprostrzymi rzeczami, np. ile pieluszek tetrowych zamówić![]()
Hehe [emoji3] Ja też się tak czuje [emoji3]ja z X zrobiłam się O![]()
O wlasnie dobre pytanie... też chętnie się dowiem [emoji3]
W ogóle to macie jakąś fajną ściage co potrzeba żeby zabrać się za tą wyprawke ? Ja mam wrażenie,że w każdej piszą co innego [emoji3]
Ja używałam wieczorem po kąpieli Linomag na pupę, w sumie przy starszej i młodszejCzy nalezy stosować kremy przeciwodparzeniom typu nivea i inne drogeryjne, czy dopiero w razie pojawienia się odparzeń zaatakować je sudocremem?
Takie proste rzeczy, a przeglądając strony z akcesoriami i kosmetykami dziecięcymi zaczynam zastanawiać się nad najprostrzymi rzeczami, np. ile pieluszek tetrowych zamówić![]()
Oglądalyscie może ta kampanie społeczna?![]()