Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My z synkiem otworzyliśmy dzisiaj. Dziewczynka Honorata, chłopiec Bartosz. Zawsze to lepiej niż Filipinka [emoji23]Otworzyłam imiennik... i... o żadnego się nie zgadamy, hahaale to będzie batalia
![]()
U nas też Linomag na co dzień po kąpieli a Nivea kosmetyki super zapachHej dziewczyny, ja dzisiaj planuje odpoczywac w domku i przynioslam prace z pracy wiec musze to zrobić.
Odnosnie kosmetykow dla dziecka, my uzywalismy bephanten na codzien. Nie cierpie sudokremu. Robi sie skorupa i ani tego z pachwinek nie dalo sie wymyc. Na odparzenie uzywalismy linomagu. Jak dla nas byl super. I do pielegnacji kosmetyki nivea.
Xssenia daj znac jak u Ciebie!
Milego dnia !
Najważniejsze że jesteś pod opieką lekarzy, sama wiem ze swojego przykładul, że pomimo że to pobyt w szpitalu to byłam spokojniesza i sytuacja się sama normowalaTak zostawili mnie.
Najważniejsze że jesteś pod opieką lekarzy, sama wiem ze swojego przykładul, że pomimo że to pobyt w szpitalu to byłam spokojniesza i sytuacja się sama normowala
Veronique dużo odpoczywaj, wiem że ciężko tak leżeć ale to pomaga. Tak jak dziewczyny pisały już wcześniej -odpoczywajcie ile tylko możecie i chcecie, bo potem to będzie luksus 3mam za Wasbędzie dobrze tylko Mamuśki pozytywne myślenie.
Co do wyprawki to w szpitalach przeważnie są listy co trzeba mieć, a na'potem' to np ubranka ja kupowałam na roz.62 bo synek był duży i wiedziałam że lepsze trochę większe niż za ciasne. Pielęgnacja to same zobaczycie lepiej nie kupować za dużo, jeżeli mogę doradzić zerknijcie na blog sroka o -tam może znajdziecie coś pomocnego.
Miłego dnia dla wszystkich