Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapalenie oskrzeli, kaszel męczacy duszacy aż wymiotowala od niego, najgorsze jest to że to ja ją zarazilam....Oj, współczuję. A na co jest chora córcia?
Dzięki[emoji169]Dziękuję [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
22 tydz, wizyta 18 wrzesniaTak odnośnie innych dziewczyn z dzisiaj i innych połówek, który macie tydzień na połówkowym? Ja mam dziś 20+4bo zastanawiam się czy nie za szybko(?).
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie bedzie 20+5Tak odnośnie innych dziewczyn z dzisiaj i innych połówek, który macie tydzień na połówkowym? Ja mam dziś 20+4bo zastanawiam się czy nie za szybko(?).
Tak odnośnie innych dziewczyn z dzisiaj i innych połówek, który macie tydzień na połówkowym? Ja mam dziś 20+4bo zastanawiam się czy nie za szybko(?).
U mnie będzie 19+4 i też mi pani w rejestracji taki termin wyznaczyła [emoji4]Tak odnośnie innych dziewczyn z dzisiaj i innych połówek, który macie tydzień na połówkowym? Ja mam dziś 20+4bo zastanawiam się czy nie za szybko(?).
Tak odnośnie innych dziewczyn z dzisiaj i innych połówek, który macie tydzień na połówkowym? Ja mam dziś 20+4bo zastanawiam się czy nie za szybko(?).
Jak fajnie to czytaćJa dziś mam 20+4![]()
Też tak mówię że innej opcji nie maTez mam nadzieje, ze potwierdza mi dzis Helene! I w sumie innej opcji nie widzeu mnie dzis 20+6.