Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciąża to super reset dla naszego organizmu. Mojego znajomego siostra z ciężkim AZS, po ciąży... wyzdrowiala, problem już nie wrocil, dziecko też zdrowe
Ja jadłam 2 jajka na miękko codziennie, takie miałam parcie na jajauspokój męża, są wegetarianki i weganki i rodzą zdrowe dzieci. Mięso nie jest niezbędne. Ważne tylko żeby kontrolować swój stan zdrowia
Ja tez dzisiaj mam kryzys.. Ale w pracy jestem do 17 musze jakos wytrzymacJa mam dzisiaj wstręt do jedzenia ...
Zmuszam się żeby zjeść cokolwiek
Na nic nie mam ochoty![]()
Ja tez dzisiaj mam kryzys.. Ale w pracy jestem do 17 musze jakos wytrzymac
Blizniaki tez sa super:-)
Ciekawe co sie chowa u mnie w brzuchu :-) :-) :-)
To już drugie tutaj bliźniaki? Dobrze kojarzę?
Niby żeby test wyszedl pozytywny to musi być min. 25 beta (większość testów jest tej czułości), to może sobie przyjmij że 29 kwietnia miałaś to minimum czyli 25 i wylicz w kalkulatorze
Chyba tak
Lekarz stwierdzil ze mam nadzerek czy to cos zlego ? Bo z trgo wszystkiego nie zapytalam
Ale serduszek nie ma a myslalan ze beda![]()
Przyjęłam tak i wzrost jest na poziomie 68% wiec ledwo się łapie. Jeżeli była beta deczko wtedy wyższa to jest źle. Dzwoniłam już do lekarki i ona powiedziała, że to zbyt mizerny według niej wynik. Na początku beta mocno zasuwa i przeważnie wynik się podwaja. Mam powtórzyć jutro jak przyrost będzie poniżej 66% to w niedziele mam stawić się do niej na oddział. Zobaczymy jak to będzie wyglądało.
![]()