Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to mamy tak samo. Też mam torbiel 4cm na lewym jajniku. Podobno do 16 tyg może się wchłonac.Nadzerka? tez mam, i to nic groznego. Dzisiaj pytalam.
Niestety, mam tez torbiel wielkosci 4cm na lewym jajniku. ;(
Mam nadzieje, ze tak bedzieNo to mamy tak samo. Też mam torbiel 4cm na lewym jajniku. Podobno do 16 tyg może się wchłonac.
![]()
Jest nadzieja, powtórz w tym samym laboratorium. Trzymam kciuki :*
U mnie wzrost jest na poziomie 81,5%. Ale jak robiłam w 24 i 26 DC to wzrost był prawie 500%. To tempo chyba później trochę spada też... Czy nie?
Tak nadzerka to nic strasznego ☺ też niestety mam. jednak na tak wczesnym etapie ciąży raczej nic z tym nie robią. Moja pani dr jeszcze wspomniała ze przy nadzerce mogą wystąpić plamienia.
A czytalam ze po porodzie ona zanika czy mozna jakos ja wyleczyc ?
Moja pani dr powiedziała ze nie ☺ i ze mam się nie martwić ☺ wiec Ty też nie musisz się obawiać ☺ pamiętaj tylko żeby zapytać lekarza na następnej wizycie co i jak to porównamy opinie i zalecenia naszych lekarzy ☺
Wiem doskonale jak to jest ☺ ja też musiałam się skupić żeby zapytać o wszystko co chciałam bo jak zobaczyłam na usg i usłyszałam serduszko to całkowicie się rozstroiłamZa dwa tygodnie bede niecaleto zapytam bo dzis bylam w takin szoku ze glowa mala
![]()