Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę że o to też trzeba podpytać. Na stronie mojego szpitala jest napisane coś takiego "W trakcie ostatnich wizyt lekarskich należy ze swoim lekarzem prowadzącym omówić sposób rozwiązania ciąży jaki i termin planowanego porodu. Zgłoszenia do Szpitala pacjentek bez dolegliwości, na podstawie ważnego skierowania lub w 7-mej dobie po wyznaczonym terminie porodu (tj. 41 t.c.)."Dziewczyny pytanko: stwierdzam ze w takim i takim szpitalu chcę rodzić. Czy ja muszę im się wcześniej anonsowac? Czy po prostu przyjeżdżam w dniu porodu? I orientujecie się jeśli chcę żeby M był przy porodzie muszę za to płacić? Kiedys jak byłam na IP to przyjechała babka rodzić a jej mąż, że chce zapłacić za poród rodzinny...i nie wiem co to znaczyło
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
I mnie w Szpitalu płaci się "co łaska" ale wiadomo że jest to jakaś określona kwotaDziewczyny pytanko: stwierdzam ze w takim i takim szpitalu chcę rodzić. Czy ja muszę im się wcześniej anonsowac? Czy po prostu przyjeżdżam w dniu porodu? I orientujecie się jeśli chcę żeby M był przy porodzie muszę za to płacić? Kiedys jak byłam na IP to przyjechała babka rodzić a jej mąż, że chce zapłacić za poród rodzinny...i nie wiem co to znaczyło
Dziewczyny pytanko: stwierdzam ze w takim i takim szpitalu chcę rodzić. Czy ja muszę im się wcześniej anonsowac? Czy po prostu przyjeżdżam w dniu porodu? I orientujecie się jeśli chcę żeby M był przy porodzie muszę za to płacić? Kiedys jak byłam na IP to przyjechała babka rodzić a jej mąż, że chce zapłacić za poród rodzinny...i nie wiem co to znaczyło