Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję
po wszystkim mój mąż kupił wszystkim panią kwiaty i było ok. Teraz mam gorzej bo przez 6 lat dużo się w szpitalu zmieniło. Cała kadra z położnictwa wymieniona na łódzka.moja gin nie pracuje w żadnym szpitalu, i chyba ciocia umówi mnie z jedną z tych co były wtedy przy moim porodzie ale pracuje teraz w innym szpitalu. Moja sąsiadka też w tym roku tam rodziła i jest zadowolona więc sama się martwię jak to będzie.
Wiesz, jeszcze biorąc pod uwagę, ze jestesmy 7 lat po ślubie a ja mam zmasakrowana tarczyce no i sie udalo bez leczenia, zmieniłam prace i otoczenie i niespodzianka po tylu latach. No ale jak sie klepie co ślina na język przyniesie to trudno. Nam to w ogóle wszystko spada z nieba cale życie. Pal licho, ze skonczylam kilka podyplomowek kiedy inni balowali, żeby teraz sobie pracować spokojnie a mąż zapieprza za granica. My mamy i juz. Wiem, ze ludzie zawsze pierdziela, ale w ciąży jakos jeszcze bardziej mnie to wkurza.
Wymaz z szyjki to nie jest cytologia po prostu ?Właśnie ja cały czas robię wymaz z pochwy a z szyjki nie ... Nie wiem dlaczego tak
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Może to nie ma takiej różnicy? Grunt,że jest ten wymaz robionyWłaśnie ja cały czas robię wymaz z pochwy a z szyjki nie ... Nie wiem dlaczego tak
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
To chyba nie jest to samoWymaz z szyjki to nie jest cytologia po prostu ?
Aaa dobrze wiedzieć,To chyba nie jest to samo
Doczytalam w Internecie, bo przyznam ze już zglupialam [emoji3] Ale tak - to nie jest to samo badanie.Aaa dobrze wiedzieć,
Tez musze popytac lekarki o te wymazy wszystkie.