aleksandra.a
Fanka BB :)
Mnie na widok kiełbasy i mięsa mdli, a zawsze byłam miesozerna. Teraz jem hummus![]()
Ja też zawsze mięsożerna. Kiełbasa to kiełbasa, ale jak zobaczę surowe mięso mielone, albo usłyszę "mięso mielone" to koniec...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie na widok kiełbasy i mięsa mdli, a zawsze byłam miesozerna. Teraz jem hummus![]()
Zastanawiacie się nad wersją 2w1 czy 3w1?@kass.es ja właśnie poluje na ten szary, moim zdaniem to bardzo praktyczne i ładne :-) Patrzę jeszcze na Lela Blanc, też mają bardzo ładne takie śpiworki i super jakościowo. Kupowałam dla córeczki siostry ciotecznej na prezent.
@Lovi23 zastanawiamy się nad tymi samymi ;-) przy czym ja bardziej Anex Sport, mąż Bebetto Bresso, ale Anex też mu się podoba. Musisz sobie pomacać, ja wczoraj 40 minut macałam i się nie zdecydowałam, ale wybór padnie na któryś z tych dwóch![]()
2 w 1, 3 w 1 nie braliśmy od początku pod uwagę.Zastanawiacie się nad wersją 2w1 czy 3w1?
Ja +5.100Ja dzis weszlam na wage i patrze 4.3kg na plusie od poczatku ciazydo 16 tygodnia bylo 1.5kg do przodu. Nadrabiam;p haha
Ostatnio przesadzam z brzydkimi rzeczami
Tak jak odrzuca mnie od slodkiego, tak ciagnie do słonego;p haha
za dużo słodkiego u mnie
ale nie umiem się powstrzymać, przed ciążą w ogóle nie musiałam jeść słodyczy. Raz na rok.Czyli takie poważniejsze rzeczy typu cieple pajace z kapturem itp. Lepiej brać większe.Ja jakies 25% na 56, resztę wieksza![]()
@dreamscometrue podwoiło mi posta. Usuniesz jednego? Pliss [emoji6]
Miłego jeziorka. Trzeba korzystać z ostatnich promieni słońca. My dziś pędzimy na działkę z koleżanką, dziewczynki się pobawia a ja zjem 3 grila w tym tygodniu haha
@Veronique [emoji3] ale chłopa wyrwalasjak po burakach wczoraj? Spokojnie?
Ja tak bede kupowaćCzyli takie poważniejsze rzeczy typu cieple pajace z kapturem itp. Lepiej brać większe.