Link do: INTERNAUCI O SPECJALNYM TRAKTOWANIU KOBIET W CIĄŻY dziewczyny jeśli nie widzialyscie
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie miałam wrzucaćLink do: INTERNAUCI O SPECJALNYM TRAKTOWANIU KOBIET W CIĄŻY dziewczyny jeśli nie widzialyscie
Właśnie ja też już mam dość, że zabierają nam te nasze zarobione pieniądze, a jak dochodzi co do czego to i tak musimy płacić kupę kasy żeby ktoś sumiennie nas przebadał. Spróbuje na NFZ, coś mi się w końcu od państwa należy.Ja się właśnie w przyszłym tygodniu wybieram zapisać do rodzinnej wreszcie w mojej miejscowości isc po skierowanie i zapisać się na nfz. Kurde wystarczająco dużo kasy wydaję na leczenie prywatne w ciąży. Dzisiaj idę do dentysty na nfz już tam kiedyś byłam i byłam zadowolona. Co do jazdy autem unikam tego w ciąży....
Też dostałam żelazo na receptę. W ogóle mi powiedział lekarz, że suplementy to sobie można w tylek wsadzić. Ale on jest taki trochę specyficzny [emoji3]Lekko poniżej normy. Myślałam ze to spoko w ciąży wyniki a na to moja lekarka kazała mi brać dwa rodzaje żelaza. Jedno ten sorbifer durules brałam juz od miesięcy i zaczął mnie wykanczac więc go odstawiłam i biorę jeden do picia Feroplex.
Jawnogrzesznica!No ja bym mu powiedziała ze 15tysięcy za to rozłożenie nóg musiałam zapłacić [emoji16] a rozlozylam przed lekarka[emoji16] to by mnie do piekla wyslali[emoji16]
To jak mój małż w spodniach bez paska hehe![]()
To te leginsy z pepco co pisalam że takie za niskie jak biodrowki a nogi na długość ok, po domu w nich chodzi![]()
Kajetan się rozpycha[emoji6] trudno na oko powiedzieć ale myślę że normalneDziewczyny czy to normalne ze mnie tak ciągnie w dole brzucha? Albo rozpycha? Albo jakbym miała wzdęcia chociaż nie mam? Żadnych plamien nie mam ani skurczów,ale tak czuje jak cos mnie ciągnie albo rozciąga.