Parkolka
Fanka BB :)
A ktoras z was bierze dwa razy dziennie kwas foliowy ?![]()
Ja biorę folik mama 2/3, tak mi zaleciła Pani doktor ze względu na to że oprócz kwasu foliowego zawiera też wit. D, biorę 2 razy dziennie, bo tak krzyczy ulotka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ktoras z was bierze dwa razy dziennie kwas foliowy ?![]()
kwas foliowy jedną tabletkę i wit. D 2000 j.Ja biorę folik mama 2/3, tak mi zaleciła Pani doktor ze względu na to że oprócz kwasu foliowego zawiera też wit. D, biorę 2 razy dziennie, bo tak krzyczy ulotka
Cześć dziewczyny !
Bardzo cieszę się z waszych pozytywnych wizyt i pierwszych wzruszeń-będzie ich jeszcze mnóstwo [emoji6]
Przykro mi z powodu małych-wielkich tragedii ( sama tez mam taka za sobą wiec wiem jak się czujecie) Grunt to się nie poddawać. Trzymam kciuki.
Ktoś pytał czy są mamy po trzydziestce ?
Tak,ja mam 32,5 [emoji6]
Kwas foliowy to chyba tylko raz dziennie ?!
No chyba ze lekarz zaleci inaczej.
Dziewczyny nie porównujcie swoich wyników tak bardzo bo niepotrzebnie się stresujcie. Pamiętajcie ze każda z was jest inna, ma inny cykl i tryb życia i kropki rozwijają się swoim tempem.
Nie stresujcie się ale cieszcie się aspektami ciąży.
Ja na przykład dużo śpię ma brzuchu póki mogę [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
W UK leje od dwóch dni[emoji853]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja 27![]()
Biore metylowany kwas foliowy i komplex femibion 1wiec kwasu duzo, ale mam mutacje Mthfr przy ktorej trzeba wiecej
Co dzis dobrego gotujecie na obiad?
Szukam natchnienia![]()