reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dzisiaj rozpakowaliśmy wózek, zeby zobaczyc czy wszystko jest i jak sie prowadzi. Na koniec chciałam spakować czesc spacerowa do worka i grzmotnelam sie w brzuch :/. I juz schiza, ze cos sie mogło stać :/. No i chyba młodego tym obudziłam bo jak przez cały dzień czułam go ze trzy razy tak teraz po kolacji mi tu puka.

Dzisiaj rozpakowaliśmy wózek, zeby zobaczyc czy wszystko jest i jak sie prowadzi. Na koniec chciałam spakować czesc spacerowa do worka i grzmotnelam sie w brzuch :/. I juz schiza, ze cos sie mogło stać :/. No i chyba młodego tym obudziłam bo jak przez cały dzień czułam go ze trzy razy tak teraz po kolacji mi tu puka.
Mama się zdenerwowała to i dzidziuś się zdenerwował i puka morsem "spokojnie Mamusiu"

Skończyłam! Na zamkniętym pochwaliłam się wyczynem jakbym na Oskara liczyła :D
A teraz do spania. Mój luby jutro wraca, muszę kwadrat ogarnąć i schabowe zrobić ;)
Mała dziś wybitnie ruchliwa, te fiolki i kopniaki stają się bardziej wyraźne, nawet chyba czkawke wyczułam :)
Co do imion też prowadzimy batalię, poki co w miarę zgodnie przychodzi nam Liliana - Lili/Lila , a co bedzie to sie jeszcze okaże.

W weekend chce jechać do Ikei, to chyba nie bedzie zbyt duży wysiłek jak co kilka kroków spocznę na kanapie??

Ja tak nadrabiam powoli, więc nie zdziwcie się jak wyskoczę Filip z konopi ze swoją wypowiedzią ;) my mamy taki śpiworek dla naszego Bąbelka

Załączniki

• 20170831_220216.jpg
    20170831_220216.jpg
    920,3 KB · Wyświetleń: 91
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry