reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Zaczynam sie martwić...to juz trzecia noc, gdzie po spaniu chwile na lewym boku odczuwam silny ból po lewej stronie jakby w tym wcięciu w talii. Dzisiaj juz wstałam bo nawet na prawym boku ten lewy mnie boli, ze leżeć nie mogę :(. Teraz siedzę i ból przeszedł, w ciągu dnia nie boli tylko podczas leżenia w nocy. Nie wiem czy cos uciska na jakieś narządy czy co. No tak sie nie da na dłuższa metę :(.

reklama
Zaczynam sie martwić...to juz trzecia noc, gdzie po spaniu chwile na lewym boku odczuwam silny ból po lewej stronie jakby w tym wcięciu w talii. Dzisiaj juz wstałam bo nawet na prawym boku ten lewy mnie boli, ze leżeć nie mogę :(. Teraz siedzę i ból przeszedł, w ciągu dnia nie boli tylko podczas leżenia w nocy. Nie wiem czy cos uciska na jakieś narządy czy co. No tak sie nie da na dłuższa metę :(.
hej. Mam podobnie. Całe życie sypiałam na lewym boku a teraz nie mogę. Uczucie jakby coś uciskało tam, nie tylko w nocy. Zawsze jak sie położę na lewym boku.

Kurczę a ja mam dylemat od pięciu godzin....
1504217831-aaaaaa.jpeg
1504217838-aaaaaa.jpeg
1504217847-aaaaaa.jpeg

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Rzuć proszę linkiem, bo te są wyjątkowo ładne. A z tych co do tej pory oglądałam to wszystkie mniej więcej takie same..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej. Mam podobnie. Całe życie sypiałam na lewym boku a teraz nie mogę. Uczucie jakby coś uciskało tam, nie tylko w nocy. Zawsze jak sie położę na lewym boku.
Ja teraz w ciazy spałam głównie na lewym a przed to tez w sumie był moj ulubiony bok ;). Tylko co z tego, ze zasypiam na prawym jak w nocy budzi mnie ból bo juz jestem na lewym :/. Potem nawet zmiana pozycji nie pomaga do momentu kiedy wstaje i pochodzę lub posiedzę chwile. Chyba zarejestruje sie na poniedziałek do mojego internisty, moze mi jakieś usg brzucha zrobi. Tylko, ze miesiąc temu miałam i wszystko było ok.

Ja dentystę mam na 12.09.

Czy tylko ja mogłabym chodzić na USG codziennie ? Mam sobie taki strasznie niepokój :( niby nic się nie dzieje, ale gdzieś tam z tyłu głowy coś sidzie, tym bardziej, że Mały jeszcze za mocno o sobie nie daje znać
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, nie tyle mocno co upierdliwie i tak mnie jeszcze to dodatkowo podkreciło

Jakoś tak dzisiaj smutno dzień zaczynam :(

Ja dentystę mam na 12.09.

Czy tylko ja mogłabym chodzić na USG codziennie ? Mam sobie taki strasznie niepokój :( niby nic się nie dzieje, ale gdzieś tam z tyłu głowy coś sidzie, tym bardziej, że Mały jeszcze za mocno o sobie nie daje znać
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, nie tyle mocno co upierdliwie i tak mnie jeszcze to dodatkowo podkreciło

Jakoś tak dzisiaj smutno dzień zaczynam :(
Nie tylko ty, myślę że większość z nas tak ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry