reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja dentystę mam na 12.09.

Czy tylko ja mogłabym chodzić na USG codziennie ? Mam sobie taki strasznie niepokój :( niby nic się nie dzieje, ale gdzieś tam z tyłu głowy coś sidzie, tym bardziej, że Mały jeszcze za mocno o sobie nie daje znać
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, nie tyle mocno co upierdliwie i tak mnie jeszcze to dodatkowo podkreciło

Jakoś tak dzisiaj smutno dzień zaczynam :(
To w moją rocznicę ślubu [emoji12] pogoda pewnie Cię dobija...zrób sobie kakao [emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Kobitki moje, będę płakać... Zaprowadzilam młodsza do przedszkola... Patrzyła na mnie takim wzrokiem pełnym smutku, po prostu tak mi przykro że masakra... A na dodatek ta pani wcale mi się nie podoba...

Moja mama mowi ze to normalne (często mnie cos boli pod lewą prawie piersią juz), ze narządy ida do góry i ciężko zeby nie bolalo. Myślę ze narazie to jest lajcik Kochana bo Maluchy jeszcze małe[emoji12]

Uroczo. No właśnie to połowa ciazy wiec nie wiem co bedzie pozniej...Zaraz sie okaże, ze np. jedyna pozycja w której nic nie boli to podwieszanie pod sufitem na nietoperza :/.

Kobitki moje, będę płakać... Zaprowadzilam młodsza do przedszkola... Patrzyła na mnie takim wzrokiem pełnym smutku, po prostu tak mi przykro że masakra... A na dodatek ta pani wcale mi się nie podoba...
Ważne żeby Małej się Pani podobała. Jak tam pracuje na pewno ma podejście do dzieci. Pochlip sobie trochę ale bez paniki Matka [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Ych, widzę, ze jakiś słabszy dzień na forum. Trzymajcie sie dziewczyny! Kasia daj znac co sie dzieje! Dziewczyny powodzenia z zębami. No i kciuki za wizyty i zdrowe dzieciaki. No i mamuśki tez!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry