Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam takie wrażenie.Dziewczyny też macie wrażenie że zaczyna wam brakować skóry na brzuchu ? Taka czuje się "posciagana " [emoji52]
Crp to wskaźnik w organizmie który informuje ze jest jakiś stan zapalny. Bada się go z krwiTrzymam kciuki za was [emoji8] wszystko będzie dobrze [emoji8] musi być.
A może głupie pytanie... O co chodzi z tym szalejacym crp?
Otóż to, ja też nie czułam potrzeby jeżdżenia do rodziców Tz po tym wszystkim... bałam się tych pytań. Zresztą szwagierka, siostra Tz jak i jego mama - miały zawsze jeden i ten sam temat... pieluchy.. więc o czym ja miałam gadać z nimi ? O niczym.Moze to brat nie może mieć dzieci i Ona ma jakiś dziwny żal z związku z tym do rodziców...Nie wiem tak sobie rozmyslam...mi się też do teściów nie chciało jeździć jak się wszystko sypalo. Trudno powiedzieć nie chce tej osoby usprawiedliwiac.
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jak idziesz do szpitala klinicznego to musisz się z tym liczyćPrzeczytałam właśnie na Wysokich Obcasach fragment jakiejś książki o kobiecie w ciąży, ktora podczas badania u ordynatora byla oglądają przez 15 studentów. *****, przeciez można sie nie zgodzić. Jak można dać sie traktować jak osoba bez żadnych praw do intymności? Straszne to jest...
Apropo rozstępów... na cyckach mi się straszne zrobiły.... takie sine i czerwone. Czy kremy jeszcze pomogą ??
Kobieta musi wyrazić zgodę. Nie jesteśmy krowami.Jak idziesz do szpitala klinicznego to musisz się z tym liczyć
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Trzymam mocno kciuki! Pisz co z Tobą.A ja się witam z Wami ze szpitala [emoji20] obudziłam się z takim bólem brzucha, że nie mogłam się wyprostować. Brzuch mi się napina, także leżę pod kroplówką i jestem przerażona [emoji20]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom