reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Poszłam dzisiaj do szkoły młodego, ogarnąć co i jak z apelem i w ogóle, bo nic na stronie niema, patrzę a mój syn trafił do kasy mojej byłej wychowawczyni w 1-3. Menda zniszczyła mi dzieciństwo, tak strasznego nauczyciela to nigdy więcej nie miałam. Ze łzami w oczach poszłam do dyrekcji żeby go do innej pani przepisać, a tam że muszą się zastanowić, że odpowiedź w poniedziałek...
Czy mogą mnie zmusić żeby chodził tam gdzie nie chce? Przecież ja nie chcę żeby dręczyła mojego dzieciaka jak mnie :(

Od kilku dni smaruje rano i wieczorem. Od 1.5 miesiąca tylko brzuch i z tyłu plecy. A ostatnio zobaczyłam że na cyckach mam okropne....
Ja smaruje się cała, tzn cycki, brzuch i uda [emoji3]

W pierwszej ciąży dopóki się smarowalam to nie miałam ani jednego rozstępu. W szpitalu... przez tydzień - olalam... Zresztą jak smarować się na leżaco ? No i przez to moje odpuszczenie mam 3 rozstępy na piersiach i 3 na udach.. :/ brzuch na szczęście wytrzymał i nie mam ani jednego.

Ostatnia edycja:
Poszłam dzisiaj do szkoły młodego, ogarnąć co i jak z apelem i w ogóle, bo nic na stronie niema, patrzę a mój syn trafił do kasy mojej byłej wychowawczyni w 1-3. Menda zniszczyła mi dzieciństwo, tak strasznego nauczyciela to nigdy więcej nie miałam. Ze łzami w oczach poszłam do dyrekcji żeby go do innej pani przepisać, a tam że muszą się zastanowić, że odpowiedź w poniedziałek...
Czy mogą mnie zmusić żeby chodził tam gdzie nie chce? Przecież ja nie chcę żeby dręczyła mojego dzieciaka jak mnie :(
Hmm teoretycznie szkoła musi wyrazić zgodę, ale myślę, że nie powinni robić problemu w przypadku gdy chodzi o jedno dziecko

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Gratuluje wszystkim udanych wizyt[emoji5]

Apropo tekstow i innych zachowan na miekscu.
To jest straszne:/
Mnie tez to dotknelo,mam za soba dwa poronienia.
I np siostra mojego M tez mi ciagle wysylala fotki swojej corki ,rocznej.
Co prawda to moja chrzesnica,ale 3 dni po zabiegu to byl dla mnie cios.
Tak nawrzeszczalam na mojego M ,ze jej niemawidze i jak tak mozna,ze nie wiem czy jej czegos nie powiedzial bo zdjecia sie skonczyly[emoji4]

@Veronique u nas tez mysleli ,ze nie mozemy zajsc ,a my dwa lata po slubie zaczelismy starania,ale podejrzenia rodzinne byly[emoji1]

@kasia2309 ojej trzymam mocno kciuki,musi byc dobrze[emoji4]
Dziwne ,ze tak nagle ci sie skrocila:/pewnie bedziesz musiala lezec poki co

@xssenia zdrowka dla Was[emoji5]

Ja dzis mega zaszalam w lumpku i powiem Wam ,ze jestem taka zadowlona ,ze szok[emoji5]
Rzeczy w wiekszoci h&m ,f&f(tesco)i cubs .
Nie zniszczone jak noweczki no moze po praniu niektore hehe[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja dzis na kolacje fiszburgera sobie zrobie bo rybka z obiadu zostala :-) ale zgaga mnie meczy dzis caly dzien z przerwami i bol glowy tez, ogolnie dzien z d.py i humor tez nijaki:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry