mamaincogito
Fanka BB :)
@Zancia8906 a te testy były pozytywne w tym czasie co w instrukcji? Czyli chyba max. 5 min, czy później?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie ,nie mam odwagi kupowac testu znowu i sie rozczarowac poczekam na okres dwa dni jak nie bedzie to kupieTylko pytanie skąd te testy pozytywne.. a powtarzałam dziś może test?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak,drugi wyszedl w ciagu 5 min nawet szybciej@Zancia8906 a te testy były pozytywne w tym czasie co w instrukcji? Czyli chyba max. 5 min, czy później?
dodam ze 3 dni przed okresem wyszedl ,sama nie wiem no
a moze byc tak ze za wzcesnie poszlam na bete bo okres powinnam niby dzis miec??? i ona by rosła dopiero??No to wyglada na biochemiczną. Dlatego lekarze nie zalecają robić testów przed terminem @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
naprawde beta tak by ci wyszla ze brak ?? no teraz dalas mi nadzieje mala !!! kurde ale bym chciala zeby tak bylo na serio@Zancia8906
Jaa tobie powiem tak...
W mojej 2 ciazy robilam w dniu okresu ktew i wyszlo negatywnie .... asteonego dnia zrobilam mocz i byla ciaza, poszlam do lekarza tydzien po planowanym okresie o byla juz kropka! Pozniej serduszko itd.... zrob jutro test z moczu jeszcze raz. I unow sie do lekarza.
Trzyam kciuki!
dajesz wiare do zycia teraz@Zancia8906 dokaldnie! Nie wiem czy odczynniki stare czy blad ... nie ma pojecia! Ale ten negatywny test ma teraz prawie 7 lat :-) lepiej zawsze robic testy troszke pozniej, wtedy mniej watpliwosci jest.
Tak czy siak poczekaj troszke i moze bedzie dobrze !