Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To się nawadniaj i odpoczywaj!Wracam do żywychwczoraj po południu była masakra bo nie dość że wymioty to jeszcze ta druga strona, ale noc już w miarę ok, teraz tylko nie mam siły na nic.
Nie wiem jak ta moja najmłodsza ale mam nadzieję że ja ominie
Dużo zdrówkaWracam do żywychwczoraj po południu była masakra bo nie dość że wymioty to jeszcze ta druga strona, ale noc już w miarę ok, teraz tylko nie mam siły na nic.
Wracam do żywychwczoraj po południu była masakra bo nie dość że wymioty to jeszcze ta druga strona, ale noc już w miarę ok, teraz tylko nie mam siły na nic.
A może szarlotka sypana?Link do: Szarlotka sypana nie pamiętam czy mam ten przepis czy inny ale jest mega mega proste
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
@michasia30 pisze na nich ,ze sa z bawelny organicznej wiec super[emoji5]
Dziewczyny nie wiem czy juz Wam to pisalam czy nie.
Jesli sie powtarzam to sorki[emoji4]
Chcialam kupic pieluszki bambusowe ,w dotyku przeswietne ale cena powala 30 zl sztuka i trwalosc do 50 pran a,ze ja ciagle piore to szybko bym je zalatwila.
No i wynazlam muslinowe ,tez podobno przemile,tych akurat nie dotykalam ale wierze[emoji4]i za 3 szt na allegro ok 22-25 zl [emoji4]
Takze mozna kupic kilka zamiast tetrowych jesli chcecie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi się, że do innych, tylko jakich? [emoji16] poza tym z tego co widziałam, są tetrowe, flanelowe, muslinowe i bambusowe. Nie mam pojęcia co do czego [emoji33]Ja jestem nie w temacie (wciąż).
Te pieluchy są potrzebne jako pieluchy, czy do innych celów?