Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja koleżanka miała. Długo z tym walczyła, ale zamknęła to. Chodziła do fizjo, ale w domu też musiała ćwiczyć 3 (albo nawet 4) x dziennie po 20min.Z innej beczki.
Może dziwnie to zabrzmi, ale byłam dosyć przywiązana do swojego ciała przed ciążą, lubiłam, żeby było w miarę umięśnione i wysportowane.
Rosnący brzuch mnie nie martwi, ale właśnie zauważyłam, że robi mi się rozstęp mięśni brzucha... i dosyć mnie to zdołowało, że tak wcześnie (19tc).
Jak napnę lekko brzuch jak się podnoszę robi mi się "namiocik" na środku, zwłaszcza w wyższych partiach brzucha.
Czytam o tym, i w sumie niewiele na to można poradzić, trzeba walczyć po porodzie, żeby mięśnie się zeszły.
Czy któraś z Was też tak ma?
Albo miała w poprzedniej ciąży?
Tak13 tego ? [emoji3]
A kiedy masz termin ? [emoji3] no byłby numer, bo u mnie połowa grudnia - ciąża donoszona [emoji3]Tak
Ale był by numer jakbyśmy jeszcze tego samego dnia urodziły![]()
20 styczeń, ale ja lubię się wcześniej kocićA kiedy masz termin ? [emoji3] no byłby numer, bo u mnie połowa grudnia - ciąża donoszona [emoji3]
U mnie 13 tego będzie 37tc+2 [emoji3]20 styczeń, ale ja lubię się wcześniej kocić![]()
Na święta już w domku <3U mnie 13 tego będzie 37tc+2 [emoji3]
Więc wszystko się może zdarzyć [emoji3]