Kejka
Fanka BB :)
Taki mam plan, poza tym większość rzeczy juz załatwiłam, teraz tylko dyrygowanie co kto ma robic hihi![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to możesz jak królowa robić przez telefon z własnego łóżka [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki mam plan, poza tym większość rzeczy juz załatwiłam, teraz tylko dyrygowanie co kto ma robic hihi![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mam lezec. Ze wzgeldu na to ze moja szyjka szaleje, raz dluga raz krotka, bede miec zakladany pessar prawdopodobnie za tydzien, musze podleczyc infekcje (wypuscili mnie ze szpitala i zabralam ze soba jakies paskudztwo). w kazdym razie leze i sie nie ruszam. Zeby tylko nie zaszkodzic. W szpitalu pomoglo to i w domu bedzie dzialac.
Jak tylko troche ogarne życie odniose sie do postów ktore tu skrobiecie.
Gratuluję [emoji5]Hej kochana, przepraszam że nie napisałam wczoraj, swietowalismy urodziny męża i to że będzie FranekDuży chłopak już 553 g
Pani doktor zrobiła nam zdjęcie siusiaka
więc raczej się już nic nie zmieni. Mogę zacząć szaleństwo zakupowe. Wczoraj już kupiłam jeden futrzasty szary kombinezon. Szyjke mam długa 4 cm. Ale żeby nie było za wesoło upadłam na pupę na schodach, mocno się wystraszylam, pół nocy nie spalam chociaż nic mnie nie bolało.Bylam dziś jeszcze raz ma usg, na szczęście wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
teraz mam wizytę 4.09![]()

Kasia super! Wpisać Cię na jakaś wizytę?Ja się melduje po połówkowym. Mały wszystko super, 45 minut męczyła się żeby serce sprawdzić bo akurat leżał tak że się nie dało. Waży ok 385 gr, pozostale wymiary idealne, nogi bardzo długie. Sprawdziła mi szyjkę - 31 mm, straciła 5 mm w ciągu 4 tygodni. Mały ciągle kopie, rękami macha, ręce i nogi do buzi pcha. Leży w poprzek brzucha - może dlatego ten brzuch taki wywalony mam
![]()
Napisane na Moto G (5) w aplikacji Forum BabyBoom

No to pozostaje stosować się do zaleceń. Odpoczynek potrafi zdziałać cuda, zobaczysz. Ostatnio byłaś bardzo aktywna, może organizm się zwyczajnie zmęczyl. Ważne, ze Bruno ma się dobrze[emoji5]Hej dziewczyny!
Byłam dzisiaj na wizycie, na szczęście z Maluszkiem wszystko w porządku, serduszko bije, maluch sie rusza, jest ok. Natomiast gorzej ze mną z tym twardnieniem brzucha. Powodów do paniki nie ma, szyjka ma 4 cm wiec jest ok, ale mam bardzo napiety brzuch i macice, lekarz momentalnie zauważył ze mam nienaturalnie napiety i twardy brzuch ( a ja czuje sie jakby skóra była tak napięta ze az zaraz pęknie). Mam zalecenia by duzo odpoczywać, bardzo sie oszczędzać, w wolnych chwilach duzo leżeć, zero wysiłku fizycznego, zero seksu przez najbliższe trzy tygodnie, do następnej wizyty. Przepisał mi konskie dawki magnezu i luteinę dopochwowo.
Dzisiaj ogolnie czuje sie gorzej, od rana jestem osłabiona i nawet nie miałam ochoty jechac do lekarza co jest dziwne bo zawsze odliczam do wizyty.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom