Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Woow jaki ognisty kolor. Ja pozostaje wierna czerni i szarosciom. Taka heavy metal dusza. Oba plaszcze, ktore bralam ostatnio musialy pasowac do wiekszosci moich czanych jak smola skorzanych butow i torebek. Czarny jest bjutiful <3 ale dziecko bede ubierac jednak w blekitywidzialam, ze wklejalyscie SDM, znam, osobiscie nawet
dziecko mi sie przesunelo i teraz puka do mnie z wysokosci pepka, a nie tak jak ostatnio - podbrzusza
wydaje mi sie, ze dzieki temu nie mam juz takiego cisnienia na pecherzu
Miałam właśnie napisać, żebyś się zgłosiła do szpitala to będą Ci badać przepływy, mi tak badali właśnie.@Magiczna83 moja ginekolog kazala mi się trzymać z daleka od szpitala i badania tam przepływów nie wiem dlaczego już nie miałam siły dociekać
![]()
Ja też lubię czernie, ale zauroczyła mnie ta kurtkaWoow jaki ognisty kolor. Ja pozostaje wierna czerni i szarosciom. Taka heavy metal dusza. Oba plaszcze, ktore bralam ostatnio musialy pasowac do wiekszosci moich czanych jak smola skorzanych butow i torebek. Czarny jest bjutiful <3 ale dziecko bede ubierac jednak w blekitywidzialam, ze wklejalyscie SDM, znam, osobiscie nawet
dziecko mi sie przesunelo i teraz puka do mnie z wysokosci pepka, a nie tak jak ostatnio - podbrzusza
wydaje mi sie, ze dzieki temu nie mam juz takiego cisnienia na pecherzu