kingaa25
Fanka BB :)
Ja tez jestem za [emoji5]. Moglybysmy wiecej szczegółów ujawnic [emoji23] i swobodnie ponarzekać
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez jestem za [emoji5]. Moglybysmy wiecej szczegółów ujawnic [emoji23] i swobodnie ponarzekać
Tak, założyć ochraniacz na pęcherz trzeba, taki jak na krocze w szermierceJestem za. Czy znacie jakies zaklęcia, które sprawia, ze dziecko przestanie trenować boks na moim pecherzu?![]()
Pogoda taka marna, pewnie dlategoMelduje się grzecznie, jakoś od paru dni jestem totalnie bez humoru i energii do niczego![]()
Wiesz co możliwe, dobija mnie chyba to siedzenie w domu, człowiek wyszedlby pospacerować czy posiedzieć na dworzePogoda taka marna, pewnie dlategoaż trudno uwierzyć że jest jeszcze lato
A ja właśnie wstałam. Tadam! No ale jak się nie śpi w godzinach 2-7 to ma się prawo
Jestem za. Czy znacie jakies zaklęcia, które sprawia, ze dziecko przestanie trenować boks na moim pecherzu?![]()
Ja leżak wywalam na podwórko i leżę tam z laptopem jak nie pada, bo u ćwierknąć można w czterech ścianach...Wiesz co możliwe, dobija mnie chyba to siedzenie w domu, człowiek wyszedlby pospacerować czy posiedzieć na dworze
Ja niestety w bloku się kisze, u nas do środy padało, wczoraj tak wiało że głowę chciało urwać a dziś za oknem widzę zloneczko wreszcie, weekend się zapowiada w miarę ok i siedzę z młodsza w domu bo wstała z katarem.Ja leżak wywalam na podwórko i leżę tam z laptopem jak nie pada, bo u ćwierknąć można w czterech ścianach...