reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Woow jaki ognisty kolor. Ja pozostaje wierna czerni i szarosciom. Taka heavy metal dusza. Oba plaszcze, ktore bralam ostatnio musialy pasowac do wiekszosci moich czanych jak smola skorzanych butow i torebek. Czarny jest bjutiful <3 ale dziecko bede ubierac jednak w blekity ;) widzialam, ze wklejalyscie SDM, znam, osobiscie nawet :) dziecko mi sie przesunelo i teraz puka do mnie z wysokosci pepka, a nie tak jak ostatnio - podbrzusza :) wydaje mi sie, ze dzieki temu nie mam juz takiego cisnienia na pecherzu
Moje kolory ;). Chociaż teraz jasne szarości wchodzą;).

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dawno sie nie odzywałam bo doba za krotka. Podczytywalam Was,.ale jak wracalam z pracy to znowu domowe obowiazki. No i dzisiaj organizm sie zbuntowal. Juz rano zle.sie czulam , w pracy zwrocilam sniadanie i wrocilam do domu. Nie wiem czy to nie wczorajsza zapiekanka. Dobrze ze dzisiaj mam wizyte u gin bo martwie sie.

Nie, narazie chociaz do 28tc będziemy chodzić co dwa tygodnie. Jedni i drudzy rodzice od razu zrobili przelewy na konto, ale już tyle nam pomogli, ze mam ochotę odesłać im tę kasę. Super, ja ostatnio byłam lata temu chyba to było jeszcze w lo na koncercie SDM. Ale prawda jest taka że te nowe piosenki już tak do mnie nie przemawiają.

Ja też chodzę na wizyty co 2 tygodnie - tylko u mnie to koszt 50zl/z usg 70zl. Więc tak bardzo nie boli po kieszeni.

Hej dziewczyny dawno sie nie odzywałam bo doba za krotka. Podczytywalam Was,.ale jak wracalam z pracy to znowu domowe obowiazki. No i dzisiaj organizm sie zbuntowal. Juz rano zle.sie czulam , w pracy zwrocilam sniadanie i wrocilam do domu. Nie wiem czy to nie wczorajsza zapiekanka. Dobrze ze dzisiaj mam wizyte u gin bo martwie sie.
Uważaj bo w naszych okolicach panuje głupi wirus, u nas ja, M i starsza to były wymioty i biegunka, młodsza ominelo ale na około słyszę że wszyscy mają takie problemy ;)

Mnie tez ciagle ciśnie po pęcherzu w poprzedniej ciazy miałam ten problem dopiero w 9 miesiącu :/

Guanta pewnie sie jeszcze odezwie ;*

Marta tule [emoji8]wczoraj miałam taki podły humor...

U nas wszystko dobrze, córka demoluje mi pokój, jeszcze nie chodzi ale nie wiem jak z wielkim brzuchem będe ja ganiać jak juz zacznie eh...

Dreamscometrue dopiszesz mi wizytę na 2.10 ? Bo cos mi sie z apka stało i nie uruchomię kalendarza...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dreamscometrue wszystko będzie w porządku, bądź dobrej myśli <3
Nie doczekam się chyba do tej wizyty, to aż na 14.30!
Wczoraj się pocieszałam,i kupiłam kurtkę :) Ciążową z pokrowcem na dzidziusia :)
16254616-tAvDpqfE.jpg

Powodzenia życzę reszcie dziewczyn na dzisiejszych wizytach :)
Ja też dziś wizytuje [emoji16]

@dreamscometrue

Nie poddawaj się.
To już bliżej niż dalej o jestem pewna ze Zosia przyjdzie na świat cała i zdrowa. Niestety nie znam się na przepływach nie miałam nawet nigdy sprawdzanych wiec sie nie wypowiadam. Buziaki

Cieszę się dziewczyny ze u was znośnie. Ja tez mam problemy ze snem od paru dni i potem jestem w ciągu dnia jakaś taka niedorobiona. Przez to ciężko mi nadrobić wasze produkcje.

Z nowości to fakt ze bardzo ale to bardzo boli mnie skóra wokół pępka-nie mogę się dotknąć. Nie czuć by była jakoś bardzo napięta wiec mama nadzieje ze to nie rozstępy szykuje się do wielkiego wyjścia [emoji33]

Byłam wczoraj w lidlu. Zaczął się tydzień rzeczy dla niemowlaka 100% organic cotton i kupiłam tylko dwa body zapinane na skos, cieplutki sweterek dla córki i czarne legginsy ciążowe dla siebie.
Co do body to wzięła rozmiar 2-6 months ale są gigantyczne i chyba wrócę jeszcze po 0-2 moths.
Ogólnie dużo rzeczy było, śpiochów,skarpetek, spodenek,bluzeczek ale ja już mam wystarczająco.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja niestety w bloku się kisze, u nas do środy padało, wczoraj tak wiało że głowę chciało urwać a dziś za oknem widzę zloneczko wreszcie, weekend się zapowiada w miarę ok i siedzę z młodsza w domu bo wstała z katarem.
Wczoraj było zebranie i gadały panie że pół grupy chore i że chore dzieciaki przychodzą...
Balkonika chociaż nie masz?

Ja też dziś wizytuje [emoji16]
My to wszystko razem, mówie Ci urodzimy też tego samego dnia, przeznaczenie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry