Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Balkon mam, ale to nie to.samoBalkonika chociaż nie masz?
My to wszystko razem, mówie Ci urodzimy też tego samego dnia, przeznaczenie![]()
Zawsze cośBalkon mam, ale to nie to.samo![]()
Hehe [emoji38] też dziś wizytujesz?Balkonika chociaż nie masz?
My to wszystko razem, mówie Ci urodzimy też tego samego dnia, przeznaczenie![]()
TakHehe [emoji38] też dziś wizytujesz?
Fajnie byłoby [emoji3]

Moja też od razu katar ale póki co nic więcej się z tego nie robi, dziś ja zostawiłam w domu.Ja niestety w bloku się kisze, u nas do środy padało, wczoraj tak wiało że głowę chciało urwać a dziś za oknem widzę zloneczko wreszcie, weekend się zapowiada w miarę ok i siedzę z młodsza w domu bo wstała z katarem.
Wczoraj było zebranie i gadały panie że pół grupy chore i że chore dzieciaki przychodzą...
U nas to pewnie jak zwykle... badanie szyjki + wypisanie zwolnienia [emoji3]Takw końcu <3 z małżem idę, niech popatrzy co mi zrobił
![]()
ja mam połówkowe, dlatego go zabieramU nas to pewnie jak zwykle... badanie szyjki + wypisanie zwolnienia [emoji3]
Więc mój zostaje w domu.
Ej ale bez jaj... ta moja doktorka mogłaby wreszcie obejrzeć i zmierzyć tego mojego szkraba ... ona tylko zajmuje się ta szyjka od 16tc :/
Gdyby nie polowkowe i wizyty np. W szpitalu to nie widzialabym bobasa.