malinka1000
Fanka BB :)
dziewczyny jak myślicie w tych wodach mineralnych np muszyne naprawdę sa jony mg i można choc w ten sposób uzupelniac ewentualne jego niedobory.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Magnezu biorę 3x1 cały czas od początku.mamincognito ja biore dodatkowy magnez na noc, nospy na razie nie, nie wiem co uslysze i zobaczę w poniedziałek.
ile razy twardnieje wam brzusio na dzień?
rozumiem, bez konsultacji z gin lepiej nie zwłaszcza ze mialas problemy w poprzedniej ciąży. a w którym tyg urodzilas córcie?Magnezu biorę 3x1 cały czas od początku.
Spróbowałabym odstawić te no-spe ale się boję
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Urodziłam w 39, ale w 30 dali sterydy i od tego czasu spędzałam średnio tydzień w szpitalu, 1.5-2 tygodnie w domu i znowu tydzień w szpitalu. Miałam też malowodzie więc dmuchali na zimne, badali przepływy, magnezu w kroplówkach to litrami we mnie wlewali [emoji23]rozumiem, bez konsultacji z gin lepiej nie zwłaszcza ze mialas problemy w poprzedniej ciąży. a w którym tyg urodzilas córcie?
ja nie amietam czy w poprzednich ciążach miałam takie twardnienia, było to 5 i 10 lat temu, penie bym myslala ze to Dzidzius ale Lovi pisala co innego-z tego co pisaly dziewczyny to niestety tak jest to jest stawianie się macicy i doczytałam się na nieszczęście wielu informacji.

Tak, dopochwowo.kasiu a luteinę dopochwowa?
No a np. Buscopan też tak działa?Z nospa chodzi o to że działa na mięśnie gładkie, nie prazkowane![]()