Buscopan też na mm gladkieNo a np. Buscopan też tak działa?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Buscopan też na mm gladkieNo a np. Buscopan też tak działa?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Uuu, to trzymam kciuki, żeby Was nie męczyło!Spokojniej nocki! U mnie to chyba jednak wirus byl. Moj m mowi ze tez zaczyna czuc bol żołądka. Mnie wymioty przeszly w koncu ale nie czuje sie jeszcze jakos dobrze. Byle młodego nie złapało.
Nadążyć za waszą literacką twórczością nie jest łatwo!
W pracy miałam załamkę, wysiłek umysłowy mnie wykończył i o 17 wyłączył mi się po prostu mózg... czeka mnie ciężki tydzień w pracy.
No ale dziś piątek na szczęście.
Dziś oglądałam u koleżanki bugaboo bee, wydał mi się fajny, mały i lekki. Tylko cena pewnie nie fajna. Wiecie cokolwiek na jego temat @mamaincogito @Magiczna33?
Super że dzisiejsze wizyty poszły dobrze, Lake, jaki już duży Twój bobas!

Kejka o ile mi wiadomo Bee jest bez opcji wozka glebokiego wiec dlatego zwracalam uwage na Cameleona bo ma Obie, opcje pram dla noworodka I pushchair np od 6 miesiecy kiedy siedzi.
Moj mąż się nie zgodził :-( stanęło na MikołajuTez chorowałam na to imię ale usłyszałam stanowcze nie!
Można dokupić gondolę, ale mnie interesuje tylko spacerówka, głęboki wózek na kilka miesięcy pożyczam od szwagierki.
Nie wiem jak te kółka w terenie się sprawdzą, nie wiem też czy kiedykolwiek w terenie będziemy jeździć...