dreamscometrue
Mama Zosi
dziewczynki, czy któraś ma jakiś termin wizyty czy coś do uzupełnienia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bee jest super jak się planuje podróże i ogólnie dużo wsadzania do auta itd.
Kółka raczej miejskie. Cameleon daje radę wszedzie,bo ma te tylne koła większe i przekładana rączkę, więc jak jest potrzeba to idziesz tylnymi kołami do przodu np na śniegu, błocie, w piasku. U nas przetestowany chyba na każdej nawierzchni i nie ma sobie równych.
Natomiast Bee fajny, miejski, kompaktowy do składania. Ale obawiam się że na wsi czy w lesie może nie dać rady
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdybym nie była zachwycona i nie przetestowała go naprawdę chyba wszędzie (oprócz podróży samolotem, ale mają pokrowce specjalne, więc pewnie też by dało radęDziękuję!
Wiedziałam, że na tym forum dowiem się najwięcej.
Uwielbiam Was dziewczyny! [emoji846]
Muszę to przedyskutować z M. Podróży na pewno będzie sporo. Zwłaszcza moich samotnych z dzieciaczkiem do Polski, ale i tutaj - podejrzewam, że na tyłku w domu nie usiedzę, więc pakowanie wózka do auta będzie moim częstym zajęciem.
Ale spacery po lesie i wyboistych terenach też nam się pewnie zdarzą.
A Bugaboo powinni płacić Ci za najlepszą reklamę @mamaincogito !
To Ci od razu powiem, że koszulki dla noworodka w ogóle się nie sprawdzają, kaftanikow też nie używałam, pościel zaczęłam używać jak córka skończyła rokcoś o zakupach Link do: Pierwsze zakupy dla maluszka
jak czytam tę listę to mam wrażenie, że prawie nic nie mam... :|
coś o zakupach Link do: Pierwsze zakupy dla maluszka
jak czytam tę listę to mam wrażenie, że prawie nic nie mam... :|
@mamaincogito bardziej mi chodziło o przedmioty codziennego użytku niż ciuszki...Niektóre rzeczy nawet nie wiem gdzie nabyćbo gdzie można kupić prześcieradła?