Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym dzisiaj tylko spała i słodycze jadła, masakra. Dobra, że nie mam żadnych słodyczy w domu a do sklepu też mi się nie chce iść.Dzień dobry [emoji16]
Boże ale ostatnio długo śpię, wstałam o 11 i nie wiedziałam co się dzieje [emoji3]
Dziś piękna pogoda
Wieczorem zastanawiałam się nad kocykami... ile ich jest potrzebnych ? Jeden grubszy,a drugi cieńszy? Hm?
I nad pieluszkami? Ile? Jakie ? [emoji16]
Ja mam taką ceratke z jednej strony, a z drugiej bawełnaA ten podklad na materac to taka "ceratka"??
Gdzie to znajde??
Ja miałam na myśli waciki higieniczne do uszu (dlatego wspomniałam o laryngologu). Tego absolutnie nie używałam i nie używam do dzisiaj.
Płatki kosmetyczne do przemywanie to i owszem
Jeśli chodzi o pieluchy tetrowe to ja miałam 10 takich grubszych i wystarczyło, do tego 2 flanelowe (dawalam jako prześcieradlo do gondoli czy pod główkę jako poduszka).
Sudokremu nie używam, bo to z cynkiem i bardzo silne. Lepszy Bepanthen i ten do używałam dlugi, długi czas.
Podkłady jednorazowe miałam zawsze w torbie 1-2 sztuki, żeby gdzieś w miejscach publicznych rozłożyć. Ale te jednorazowe to u mnie były jak maszynki jednorazowe, czyli wielokrotnego użytku, chyba że się zabrudziły to wiadomo w kosz, ale rzadko się to zdarzało. Tylko że kupowałam takie jak podklady poporodowe, tańsze a na to samo wychodzi.
Na przewijak nic nie używałam.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
Dream wpwisalabys mnie prosze do kalendarza [emoji28]jeszcze nieogarniam jak tu sie poruszac ale obiecuje poprawe [emoji56]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom