Jest też w saszetkach do piciaWy lykajcie w tabletkach, a mlodemy wysyp zawartość kapsułki do łyżeczki herbaty, przynajmniej ja tak robię żeby łatwiej było podać
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
---22tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest też w saszetkach do piciaWy lykajcie w tabletkach, a mlodemy wysyp zawartość kapsułki do łyżeczki herbaty, przynajmniej ja tak robię żeby łatwiej było podać
Ja jadam niezdrowo, bo mam parcie na parówki od dłuższego czasu. Więc albo parówki, albo kanapki zazwyczaj z twarożkiem i pomidorem, albo z pasztetem i ogórkiem kiszonym, albo tosty z serem... Ogólnie mały repertuar, ale ja zawsze w jedzeniu monotematyczna byłam, jak mam na coś ochotę to mogę jeść przez tydzieńDziewczyny co jadacie smacznego na śniadania? Bo ja już nie mam pomysłów....
---22tc---
O matko ten pasztet z ogórem by mi wszedł ale nie mam [emoji45] hmmm chyba też skończy się na tostach, tyle że wczoraj już były [emoji12]Ja jadam niezdrowo, bo mam parcie na parówki od dłuższego czasu. Więc albo parówki, albo kanapki zazwyczaj z twarożkiem i pomidorem, albo z pasztetem i ogórkiem kiszonym, albo tosty z serem... Ogólnie mały repertuar, ale ja zawsze w jedzeniu monotematyczna byłam, jak mam na coś ochotę to mogę jeść przez tydzień
U mnie albo muesli z bananem [emoji5] albo kanapki z twarożkiem i dżemem, ewentualnie z serem żółtym i sałatą. I też tak monotematycznie [emoji3]Dziewczyny co jadacie smacznego na śniadania? Bo ja już nie mam pomysłów....
---22tc---
No ja mam na ten pasztet od kilku dni takie parcie, że masakra. Jeszcze M mi kupił taki dobry pieczony... I ogórki świeżo zakiszone... Nie mogę się powstrzymaćO matko ten pasztet z ogórem by mi wszedł ale nie mam [emoji45] hmmm chyba też skończy się na tostach, tyle że wczoraj już były [emoji12]
---22tc---
Twaróg plus słodkie to mój M uwielbia np. z miodem. Ja lubię te gotowce ze sklepu.U mnie albo muesli z bananem [emoji5] albo kanapki z twarożkiem i dżemem, ewentualnie z serem żółtym i sałatą. I też tak monotematycznie [emoji3]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A bo gdzieś czytałam, że pasztet to nie wolno@mamaincogito niezdrowo?! Mi się zdarza czekoladę w nocy albo rano pałaszować [emoji51][emoji23]
---22tc---
Co się będziesz rozdrabniać [emoji23]U mnie na śniadanie mielony z chlebem razowym i pomidoremWyższa jazda. Ramsay sie chowa
![]()