malinka1000
Fanka BB :)
ja bym z checia zmienila gin ale u mnie w miescie wszyscy sa tacy a za wizyte place 120 zl! na pewno powiem bo mam już schizy, wyobraznia działa na maksa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie znajoma po 40 minutach, ale najwyzej będę błagać żeby wpisali na 00:01Hahha uwazaj. Ja urodzilam po 15 minutach [emoji23][emoji23][emoji23]
I nie strasz, bo ja mam min 20-30 min do szpitala [emoji23]Hahha uwazaj. Ja urodzilam po 15 minutach [emoji23][emoji23][emoji23]
O masakra i to prywatnie jeszcze? Dramatja bym z checia zmienila gin ale u mnie w miescie wszyscy sa tacy a za wizyte place 120 zl! na pewno powiem bo mam już schizy, wyobraznia działa na maksa.
wiem ale jutro nie odpuszczę.O masakra i to prywatnie jeszcze? Dramat
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczę na to, że mi wody odejdą najpierw, wtedy już z marszu przyjmuja, więc zamierzam jechać. Tym bardziej, że z córką byłam gbs + więc pewnie i teraz tak będzie, to muszą zdarzyć mi antybiotyk podaćHahha nie ma co straszyc tylko liczyc na taki 15 minutowy porod, oczywiscie po przekrocze iu progu szpitala [emoji23]. Ja mam tez ok. 30 minit do szpitala wiec moze byc ciekawie! A nie zamierzam za szybko jechac heheh