reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@JesiennaMama to strasznie dziwne z tą znikającą kreską, ale od 24 też już trochę minęło. A cykle miałaś regularne?

Wczoraj rozbolało mnie gardło i ogólnie czuję się przeziębiona Macie jakieś sprawdzone sposoby na przeciwdziałanie?

aga cykle regularne od wielu miesiecy. Nie wiem czy czytalas. Pisalam ze gdy bylam w poprzedniej ciazy to test pokazal 2 kreski dopiero ponad dwa tygodnie po spodziewanej miesiaczce. Podejrzewam ze teraz tez tak bedzie.

@JesiennaMama to strasznie dziwne z tą znikającą kreską, ale od 24 też już trochę minęło. A cykle miałaś regularne?

Wczoraj rozbolało mnie gardło i ogólnie czuję się przeziębiona Macie jakieś sprawdzone sposoby na przeciwdziałanie?

Co do przeziębienia to mogę się wypowiedzieć bo dopiero co wyleczyłam przeziębienie . ☺
Rutinoscorbin, syrop z cebuli, herbata z lipy, a jak coś to do nosa sól morska.
Pamiętaj żeby nie pić herbaty która zawiera liście maliny.

@monia_123 ja przez 3 lata starań narobiłam się tylu testów sikanych że teraz już tylko badanie z krwi mi wystarczyło ☺. nie mam zbyt miłych wspomnien z testami tego typu za dużo stresu za dużo rozczarowań.

@JesiennaMama ja też miałam dostać 24.04 ale nie dostałam i z krwi badania wykazało ciążę ☺ życzę Ci tego żeby na teście szybko pojawiła się druga mocna krecha ! ☺

@Lake dzieki, czuje ze na pewno bedzie druga kreska za jakis czas.
@aga moja druga krecha ma 2,5 :-)
Musze wam to opowiedziec.
To smieszne ale w poprzedniej ciazy. Test pokazal tylko jedna kreske. Poszlam do gin powiedzialam ze mnie piersi bola strasznie I miesiaczki nie dostalam a test pokazuje ze nie jestem w ciazy. Lekarz mnie zbadal nic nie znalazl I powiedzial ze mam za wysoki progesteron czy cos (nie pamietam juz) I zapisal mi bromergon. Przeczytalam ulotke a tam pisze ze kobiety w ciazy nie moga tego przyjmowac. Cos mnie tknelo abym jeszcze raz wykonala test. Nie wzielam tabletki. nastepnego dnia zrobilam test I pojawily sie dwie krechy. Za tydzien poszlam znowu do tego lekarza ze ja jednak w ciazy jestem. Szukal, szukal az znalazł. Serduszko juz pukalo. Lekarz rzekl - ale znalazl sobie miejsce, tak gleboko na tylniej sciance sie przylepilo jajeczko. Wychodzi na to ze test wykryl mi ciaze dopiero w 4-5 tygodniu.

reklama
@JesiennaMama no ciekawa historia, czasami trzeba słuchać wewnetrznego głosu. Dobrze ze się wstrzymałaś z tabletkami wtedy. :-)
Czułość testów jest różna, dlatego dłużej trzeba czekać.
Beta raczej nie zawodzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry