Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to nie można jak człowiek na stronie szpitala napisać, ze paznokci nie malujemy albo nie robimy hybryd, żeby lekarz byl w stanie kontrolować kolor naturalnej plytki? Nie kazda kobieta o tym wie. Lepiej traktować ja protekcjonalnie jak głupia koze. Nie jestem z teamu księżniczek, co im się poduszki i pióra marza, ale kurde, są graniceJa dawałam pierwsze lepsze zdjęcie, ale dziewczyny polecaly aptekę Gemini i tam pewnie wszystko będzie [emoji6] sama jeszcze się tym nie interesowałam szczerze mówiąc.
@Guanta paznokcie komentowali może dlatego, że pomalowane. Ponoć nie można.
@Veronique no i dobrze, przynajmniej pójdziesz rodzic bez stresu. A sale poporodowa masz z mężem przez 24 h?
no uwielbiam Cię! Ja to z tych co się nie odezwą, zacisną zęby i to co boli schowają na dnie serca. A Ty chyba nie dasz sobie w kasze dmuchać i odpowiesz ciętą ripostąJa nie wiem, może mam za dużo testosteronu albo po prostu taka ze mnie feministka, ale *****, co ich gacie czy paznokcie obchodzą. Rodzącą kobieta to nadal człowiek a nie pozbawiona mozgu kupa sadla, ktora można traktować jak glupią. Nie, no chyba jednak feministka wojujaca ze mnie![]()
Ale to nie można jak człowiek na stronie szpitala napisać, ze paznokci nie malujemy albo nie robimy hybryd, żeby lekarz byl w stanie kontrolować kolor naturalnej plytki? Nie kazda kobieta o tym wie. Lepiej traktować ja protekcjonalnie jak głupia koze. Nie jestem z teamu księżniczek, co im się poduszki i pióra marza, ale kurde, są granice [emoji14] Dobrze, ze się ten dzień konczy, bo hormony szaleją![]()
ja tez
3 doby są.