Tylko pozazdrościćChyba takja rok starsza od Ciebie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko pozazdrościćChyba takja rok starsza od Ciebie
![]()
Heh wiek to tylko cyferkaTylko pozazdrościć![]()
Dla mnie wiek też nie ma aż tak dużego znaczenia, jak właśnie stan umysłu po własnych, jakże różnych, doświadczeniach@IKA @Veroniqe @Kejka ? @dreamscometrue Nie pamiętam kto brał udział w tej dyskusji na temat wieku [emoji14] Moim zdaniem wiek nie ma znaczenia, tak sobie tylko myślę, że my same stwarzamy sobie granice. Chociaż, znam dużo osób które mówią, że np po 40 po 50 itd nie zdecydowały by się na dziecko, z tą różnicą, że te osoby mają już dzieci i to nie jedno, i nie miały problemu z zajściem w ciążę. Zatem wchodzi się tu już trochę w dyskusję na poziomie wścibskośći, moralności i oceniania drugiego człowieka.
Ja mam 26 lat a pod koniec września kończę 27, pierwsze dziecko. By doszło do tego co jest teraz, przeszłam długa drogę w różnych związkach, z różnymi ludźmi, w różnych sytuacjach życiowych. Z zajściem w ciążę nie miałam problemu, ale wiele doświadczeń w życiu nauczyło mnie nie oceniać ludzi. Tak samo jakbym chciała aby nie oceniano mnie.
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom

No i może ktoś bardziej doświadczony doradzi mi..
Chciałabym kupić taki kombinezon ocieplany:
![]()
Ale nie mam pojęcia co dalej ? Czy będzie ciepło takiemu maluszkowi? Czy jeszcze muszę dodatkowo kupić taki śpiworek do gondoli? Czy to jedno i drugie się wyklucza? Czy może ten śpiworek po prostu spełnia funkcję "czegoś do przykrycia"- Nie chce dziecka ugotować na twardoani żeby mi zamarzło...![]()
Mam wrażenie, że brak mojej wiedzy sięga zenitu....![]()
Hej.@IKA @Veroniqe @Kejka ? @dreamscometrue Nie pamiętam kto brał udział w tej dyskusji na temat wieku [emoji14] Moim zdaniem wiek nie ma znaczenia, tak sobie tylko myślę, że my same stwarzamy sobie granice. Chociaż, znam dużo osób które mówią, że np po 40 po 50 itd nie zdecydowały by się na dziecko, z tą różnicą, że te osoby mają już dzieci i to nie jedno, i nie miały problemu z zajściem w ciążę. Zatem wchodzi się tu już trochę w dyskusję na poziomie wścibskośći, moralności i oceniania drugiego człowieka.
Ja mam 26 lat a pod koniec września kończę 27, pierwsze dziecko. By doszło do tego co jest teraz, przeszłam długa drogę w różnych związkach, z różnymi ludźmi, w różnych sytuacjach życiowych. Z zajściem w ciążę nie miałam problemu, ale wiele doświadczeń w życiu nauczyło mnie nie oceniać ludzi. Tak samo jakbym chciała aby nie oceniano mnie.
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wszystkiego co najlepsze z okazji Rocznicy Ślubu a mężowi dużo zdrowia.Ja dzisiaj wyjątkowo pospalam u nas piękne słońce. Dzisiaj mam rocznicę ślubu ale obeszlismy już w sobotę [emoji6] aż trudno mi uwierzysz ze to dopiero druga rocznica. Ale M kurczę chory ładuje w Niego leki i różne specyfiki ale kaszlal całą noc a pracę ma na mrozni
---23tc---
Dziękuję pięknie [emoji5]Kochana wszystkiego co najlepsze z okazji Rocznicy Ślubu a mężowi dużo zdrowia.