Kejka
Fanka BB :)
Właśnie, pewnie strasznie było co?[emoji45]
---23tc---
Było traumatycznie.
Moja znajoma niemal mdlała od płaczu.
Nie wyobrażam sobie jej bólu, i mam nadzieję, że żadna z nas tego nie zazna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie, pewnie strasznie było co?[emoji45]
---23tc---
Nienawidzę takiego faworyzowania, mój ojciec całe życie faworyzował i dawał mojej siostrze tylko żeby mi dowalić (dziwny charakter). Odkąd się wyprowadziłam to uprzykrza życie Małej. Ale ze strony mamy czy dziadków nigdy nie było lepsza-gorsza. Nawet od strony dziadków, gdzie nas wnuków była dziewiątka. Moja babcia od strony ojca ma Nas tylko dwie, moja siostra jest dużo młodsza. Zawsze mówiła, że ja mam dostać jedno mieszkanie, a Ania drugie (w którym z dziadkiem teraz mieszkają), a gdyby nie mogła dać i mnie i jej to nikt by nie dostał. Babcia była trochę w tej kwestii pokrzywdzona przez swoich rodziców i bardzo jej na tym zależy żebyśmy obie miały tak samo.Ale wam dobrze, że rodzice wam pomagają.
Ja to czasem mam wrażenie, że to my pomagamy moim rodzicom, a nie na odwrót. (Mam na mysli finansowo )
Za to mama mojego Tz, utrzymuje swojego drugiego syna i jego rodzinę... A oni i tak płaczą, że nie mają pieniędzy. No ale życie... [emoji58]

Tak dokładnie, Tzn. Że moi pomagają mojej siostrze i jej mężowi bo se sami rady nie dadzą, a teściowa siostrze mojego ale to Bardziej na zasadzie że ma dom, piętro oddała im, czyli dom będzie dla nich a my sobie mamy kredyt spłacać do emerytury.Nie fair w sensie pomocy rodziców?
To że nie jest fair to niestety każdy z nas doswiadcza, ale człowiek głupi żyje z nadzieją że może kiedyś będzie Bardziej fairA propos sprawiedliwości - życie nie jest fair. Nie ma co na to liczyć, niestety.
Zwłaszcza takie wydarzenia jak wczorajszy pogrzeb 22-latka boleśnie to uświadamiają.
Tragedia okropnaByło traumatycznie.
Moja znajoma niemal mdlała od płaczu.
Nie wyobrażam sobie jej bólu, i mam nadzieję, że żadna z nas tego nie zazna.
U nas też, brat Tz dostał cały dom (mieszkają razem z Matką Tz )Tak dokładnie, Tzn. Że moi pomagają mojej siostrze i jej mężowi bo se sami rady nie dadzą, a teściowa siostrze mojego ale to Bardziej na zasadzie że ma dom, piętro oddała im, czyli dom będzie dla nich a my sobie mamy kredyt spłacać do emerytury.
Ogólnie nie Chodzi mi o to że coś mi.sie należy ale nie fair jest na zasadzie że skoro jednym się pomaga to jak można mieć drugich w nosie. Mam nadzieję że ja nigdy tak nie zachowam się w stosunku do moich dzieci
Rozumiem.Tak dokładnie, Tzn. Że moi pomagają mojej siostrze i jej mężowi bo se sami rady nie dadzą, a teściowa siostrze mojego ale to Bardziej na zasadzie że ma dom, piętro oddała im, czyli dom będzie dla nich a my sobie mamy kredyt spłacać do emerytury.
Ogólnie nie Chodzi mi o to że coś mi.sie należy ale nie fair jest na zasadzie że skoro jednym się pomaga to jak można mieć drugich w nosie. Mam nadzieję że ja nigdy tak nie zachowam się w stosunku do moich dzieci