Jolen26
Fanka BB :)
Ja ponad 4dziewczyny a jaka dlugosc szyjki wy macie?
Kochana pamietaj nie ma co porównywać
Bo każda z nas jest inaczej zbudowana i może mieć jakieś predyspozycje, do dłuższej jak i nieco krótszej niż inne kobiety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ponad 4dziewczyny a jaka dlugosc szyjki wy macie?
To może i ja coś fajnego wyszukam@MilkyWay ja sporo rzeczy kupilam w lumpku,zawsze wrzucam fotki,ale biore tylko niezniszczone dobrych marek i w dzien dostawy najlepiej szukac[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja dzisiaj rano czułam się całkiem dobrze ale sporo chodziłam i teraz jak siedzę to spoko ale jak wstaję i chodzę to masakra w podbrzuszu. I jeszcze coś mnie w kroczu kłuje :/
No ja mam tak właśnie na dole. Ciekawe czy to młody chodzi po szyjce bo często czuję go bardzo nisko, czy coś się rozciąga. Bo mam nadzieję, że szyjka ładnie trzyma...Jeszcze tydzień do wizyty. OdliczamMnie dzisiaj jakby ktoś klul szpilka i, takie krótkie przeszywajace piki
35mm potem kolejne badanie ten sam lekarz 38mmdziewczyny a jaka dlugosc szyjki wy macie?
Trzy tygodnie temu 40 mmdziewczyny a jaka dlugosc szyjki wy macie?
Ja kupowałam przy pierwszym dziecku i nic mu nie było,nie musiszz się obawiać. Mam koleżanki które prawie cała wyprawkę skompletowały w lumpku.Były też różne body ale nie wiem sama czy brać z lumpka ubranka, które bezpośrednio dotykają skóry. Wy kupujecie takie ciuszki w lumpeksach?