Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam na wirusa hiv itd badania przed in vitro i też miałam stresaPowiem Wam, że ja miałam. Bzika.na punkcie zapalenia wątroby i wirusa HIV. Bałam się okropnie, że ktoś mnie czymś mógł poczestowac u fryzjera,kosmetyczki czy gdzieś! Sobie człowiek nawkreca![]()
Ja nie chorowałam i nie słyszałam by trzeba było powtarzać.ja na cytomegalię też nie chorowałam a to trzeba powtarzać?
ja miałam na wirusa hiv itd badania przed in vitro i też miałam stresa![]()
wiesz przezorny zawsze ubezpieczony i strzeżonego Pan Bóg strzeżeTo okropne. Zawsze pytam czy narzędzia są sterylizowane i patrzę skąd są wyciągane. I w douglasie raz widziałam że Pani taka polerke wyjela spod blatu, ale się zdenerwowałam. Z kolei u fryzjera to jak kazać im pokazać zdezynfekowany grzebień...
Też nie chorowalam ale nie mówiła że mam powtórzyćja na cytomegalię też nie chorowałam a to trzeba powtarzać?
Miałam to samo... raz mnie kosmetyczka przyciela ... Jezu co ja miałam wtedy ...Powiem Wam, że ja miałam. Bzika.na punkcie zapalenia wątroby i wirusa HIV. Bałam się okropnie, że ktoś mnie czymś mógł poczestowac u fryzjera,kosmetyczki czy gdzieś! Sobie człowiek nawkreca![]()