Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę mnie zmartwilo, że tak szybko u mnie się skrócila.Ja też leżę przez krótką szyjkę. Zamknięta więc mam być spokojna. Cukry w normie, więc dieta działa mimo moich grzeszków.
Też chodzę na usg prywatnie ale wizytę usg mam dopiero na początku grudnia.
Hej,Cześć dziewczyny!Postanowiłam wrócić, wcześniej miałam krótką przygodę z forum, ale po udanych staraniach jakoś przestałam tu zaglądać, ale teraz czas nadrobić. Do porodu coraz mniej czasu, brzuszek rośnie, robi się coraz ciężej. I stąd moje pytanie: czy was też boli krocze? Mnie od jakichś 2 dni zaczęło boleć, zwłaszcza przy zmienianiu pozycji i schylaniu się. Nie jest to jakoś szczególnie uciążliwe ani bolesne, ale jednak występuje
Mnie bolało przez jakiś czas... Może tydzień, może dwa... Szczególnie wieczorami, wycieczka do łazienki - to było straszne.Cześć dziewczyny!Postanowiłam wrócić, wcześniej miałam krótką przygodę z forum, ale po udanych staraniach jakoś przestałam tu zaglądać, ale teraz czas nadrobić. Do porodu coraz mniej czasu, brzuszek rośnie, robi się coraz ciężej. I stąd moje pytanie: czy was też boli krocze? Mnie od jakichś 2 dni zaczęło boleć, zwłaszcza przy zmienianiu pozycji i schylaniu się. Nie jest to jakoś szczególnie uciążliwe ani bolesne, ale jednak występuje