Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się nadal nie wypakowałam...też będziesz mieć Zosię?Dziewczyny trzymajcie kciuki... Od czwartku jestem w szpitalu bo miałam sporo skurczy. Hamowali mi je a dla dziecka podali sterydy na płuca. Na razie trochę się wyciszyło i szyjka trzyma ale dopiero zaczęłyśmy z Zochą 36tydzien więc lepiej żeby jeszcze posiedziała w brzuszku. Jeszcze ten cewnik daje mi popalić... Ehh ciężka ta końcówka... A Wy jak tam na ostatniej prostej?
Ja się nadal nie wypakowałam...też będziesz mieć Zosię?No jeszcze troszkę wytrzymajcie
![]()
hehe ja też od zawsze wiedziałam, że będzie Zosieńka po mojej babciTak u Nas Zocha, zaklepana przeze mnie od jakichś 10 latw ogóle nie wyobrażam sobie tego jak niektóre mamy do końca ciąży nie mają imienia... Dla mnie to takie miłe zwracać się do szalejącej w brzuchu osóbki imiennie
My nadal w szpitalu i nadal razem, każdy dzień w brzuszku na wagę złota, choć już coraz mniej się martwię bo sterydy na płuca już zadziałały
Jakby się coś wydarzyło to dawajcie znać dziewczyny, tak tu cicho że myślałam że już wszystkie urodziły i nie mają czasu![]()
hehe ja też od zawsze wiedziałam, że będzie Zosieńka po mojej babcioj nie zazdroszczę tego szpitala, ale lepiej być pod kontrolą!
No co Ty!? Ja też po babci! Ale zbieg okoliczności![]()
Strasznie lubię to imię, moje obie babcie to Zosie [emoji846]
A ja z tych matek co do dziecka zwraca się różnie, ale imienia dla niego nie ma [emoji6] jakoś muszę go najpierw zobaczyć, żeby na imię się zdecydować.