mamaincogito
Fanka BB :)
Mamaincognito takie bardzo dolne poludnie?:-)
Pochodzę z takiego baaardzo poludniowego-wschodu, więc tu gdzie obecnie mieszkam to dla mnie południe, ale jeszcze nie tak bardzo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamaincognito takie bardzo dolne poludnie?:-)
A co zrobiłaś z ryżem? ja w ciąży nie mam smaku na tależe![]()
U nas było straszne oberwanie chmury, grad, ogólnie masakra...
U mnie niby jest, ale cena powala z nóg 0,5kg 25zł...W czwartek mam wizytę u lekarza i jeśli ciśnienie na bób nie spadnie to chyba kupię, a jak nie to poczekam jeszcze 2 tygodnie. Ja dziś również miałam ryż z warzywami i do tego troszkę wołowiny wrzuciłam bo jestem strasznym mięsożercą. Jutro zamiast bobu zaspokoje się kalafiorem z masełkiem i bułką tartą i do tego ziemniaczki i jajko sadzone z kefirem. Kurde lubie gadać o jedzeniu, ale teraz to już przesada [emoji2] U mnie zaducj straszny, chyba burza będzie, ale szczerze mówiąc mam ochotę na lekkie ochłodzenie.
Lake882 mamaincogito pewnie południowe krańce PL? Bo blitzortung tak pokazuje wylądowania. Chociaż i u mnie zaczyna się krzaczyć, słońca nie ma
Od "teściów" dowiedziałam się, że nie powinnam teraz kupować kalafiora i brokuła w sklepie, ponieważ miał marne szanse na naturalny wzrost ze względu na kiepska pogodę i jest nawożony mnóstwem pestycydów. To samo mówili o tych wczesnych ogórkach gruntowych, ktore kupiłam z ciekawości w markecie, a potem dwa dni mi sie odbijaly. To jeszcze nie sezon na tego typu warzywa, dlatego posluchałam ich, zajmuja sie tym ponad 40 lat.Tez zadowalam się kalafiorem i brokułami ☺ do tego młode ziemniaczki i sadzone, poprostu pycha !!
Jeśli taki drogi ten bób to lepiej ze tego nie widzę hehe ☺
Od "teściów" dowiedziałam się, że nie powinnam teraz kupować kalafiora i brokuła w sklepie, ponieważ miał marne szanse na naturalny wzrost ze względu na kiepska pogodę i jest nawożony mnóstwem pestycydów. To samo mówili o tych wczesnych ogórkach gruntowych, ktore kupiłam z ciekawości w markecie, a potem dwa dni mi sie odbijaly. To jeszcze nie sezon na tego typu warzywa, dlatego posluchałam ich, zajmuja sie tym ponad 40 lat.