Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dystocje szyjkowa spowodowana blizna po wypalanej nadzerce jak miałam 17 lat. Oczywiście wyszło do dopiero podczas porodu jak się szyjka skrocila i nie było postępu rozwarcia. Skończylo się cesarkaDziewczyny, a tak z innej beczki pytanie... któraś z was w poprzedniej ciąży miała stwierdzona niewydolność szyjki macicy ?
Przy których lekach nie wolno? bo ja nic nie wiem...Mamaincognito swoje dane wysle po południu z domu.
My mamy zarezerwowany nocleg nad morze na tydzien , ja opqlac generalnie sie nie moge bo przy lekach na tarczyce ktore bralam to nie wskazane. Ale jedziemy poodpoczywac pod parasolem. Bo u nas z racji bliskosci gor zawsze jezdzilismy w góry
Ja stosuję Palmers, póki co jak sobie przypomnę. W pierwszej ciąży też stosowałam.
Ale niestety z rozstępami jest tak, że jak masz skłonność to żaden krem nie pomoże.
Ja nie mam ani jednego po ciąży, ale też chyba po mamie nie mam skłonności, ona po 4 ciążach ma całe 3 małe rozstepy.