Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam dystocje szyjkowa spowodowana blizna po wypalanej nadzerce jak miałam 17 lat. Oczywiście wyszło do dopiero podczas porodu jak się szyjka skrocila i nie było postępu rozwarcia. Skończylo się cesarkaDziewczyny, a tak z innej beczki pytanie... któraś z was w poprzedniej ciąży miała stwierdzona niewydolność szyjki macicy ?
Przy których lekach nie wolno? bo ja nic nie wiem...Mamaincognito swoje dane wysle po południu z domu.
My mamy zarezerwowany nocleg nad morze na tydzien , ja opqlac generalnie sie nie moge bo przy lekach na tarczyce ktore bralam to nie wskazane. Ale jedziemy poodpoczywac pod parasolem. Bo u nas z racji bliskosci gor zawsze jezdzilismy w góry
Ja stosuję Palmers, póki co jak sobie przypomnę. W pierwszej ciąży też stosowałam.
Ale niestety z rozstępami jest tak, że jak masz skłonność to żaden krem nie pomoże.
Ja nie mam ani jednego po ciąży, ale też chyba po mamie nie mam skłonności, ona po 4 ciążach ma całe 3 małe rozstepy.