Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nosiłam głównie w domu bo to był okres zimowy. Bardzo chwale. Młody spał grzecznie. A jak odstawiłam na leżaczek to nie marudzil. Chusty działają jak bateria. Dzidzi się "naladuje miłością mamy" a potem grzecznie leży . W brew pozorom nie uzależnia i dziecko nie przyzwyczaja się. Bo tego się bałam. Ze jak odłożę to będzie płakał. Świetny pomysł gdy chcemy iść na spacer,zakupy itpDziewczyny wiem, że niektóre z was zaczęły się zastanawiać nad modelami wózków. A ja chciałabym podejść do tematu z trochę innej strony i zapytać co sądzicie o chustach do noszenia dzieci - głównie w pierwszym półroczu życia. Słyszałam o tym rozwiązaniu sporo pozytywnych opinii. Do mniej najbardziej przemawia to, że mieszkam na 3 piętrze z wyjątkowo wąską klatką schodową i trochę przeraża mnie opcja wnoszenia i znoszenia wózka. Do tego dochodzą kwestie spacerów z psem, które uwielbiam - z wózkiem ciężko raczej po trawie i lesie spacerować. Oczywiście wyobrażam sobie że po pół roku kiedy dziecko jest już bardziej ruchliwe i ciężkie, pewnie warto przestawić się chociaż częściowo na spacerówkę. Czekam na wasze opinie i przemyślenia na ten temat![]()
Ja raczej chusty nie będę kupować , ale jeszcze to przemyśle. Mieszkamy w domku jednorodzinnym więc na spacery będzie wózek, chusta wydaje mi się zbędna... no nie wiem...