Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli 9td3d.Ale superOj, muszę się tym podzielić!![]()
Byłam dziś u lekarza zwykłego, po zwolnienie z pracy, i miałam zrobione przy okazji USG (w Niemczech standard, że w gabinecie lekarza rodzinnego jest sprzęt do USG). No i dzidzia taka duża! Wszystko było już widać, główkę, rączki, nózki, tak machała, ruszała się!
Mąż mówi, że taki aktywny, to napewno będzie chłopak.![]()
![]()
Od razu humor lepszy, wszystkie mdłości przeszły![]()
Ja miałam torbiel na jajniku , ponoć w okolicach 2 cm. Ale moja doktorka powiedziała,że mam się nią nie przejmować, bo się wchłonieHej dziewczyny, Podczytuje Was od początku, ale dopiero teraz odważyłam się napisać. Czy mogłabym do Was dołączyć? Mam termin na 1.01.2018.czyli 9td3d.
Ale, żeby nie było kolorowo- mam dużą torbiel na jajniku, prawdopodobnie torbiel ciałka żółtego. W 5 tyg miała 57 x 66 x 53 mm, a teraz 63 x 77 x 75 mm. Mój lekarz mowi, ze powinna sie zacząć zmniejszać jak łożysko przejmie funkcje jajników. Byłam pełna nadziei, ze chociaż trochę się zmniejszyła, a wygląda na to ze rośnie. Lekarz powiedział, żebym nie patrzyła tak na te wymiary bo to może być błąd pomiaru i nie zawsze się da tak idealnie zmierzyć. Sama, już nie wiem co o tym myśleć. Najbardziej boje się ze pęknie...Mam na razie czekać i nic z tym się nie da zrobić. Czy któraś z Was miała kiedyś taka dużą torbiel , która się wchłonęła? Szczerze jestem załamanaPrzepraszam, ale musiałam się wygadać.
Przykro bardzo . Ale może faktycznie ciąża młodsza?