aaniaa1983
Aktywna w BB
Dziewczyny słyszała może któraś z Was o doktorze Wiechciu z Krakowa? Mam zrobić u niego U.S.G. połówkowe. ponieważ jestem blisko 35 roku życia, doktorka kazała takie badanie wykonać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jest całkiem podobnie. Nawet jak w dzień chce mi się spać to nie mogę usnąć.Ja dziś miałam pobudkę o 5 na siusiu i już potem miałam problem żeby usnąć, potem młodsza się obudziła i tak wygląda moje spanie, a wieczorem o 10 padam mimo że zawsze do późna siedzieliśmy
cześć Dziewczyny! Mogę dołączyć? Termin porodu mam na 10.01. Początki były kiepskie - dwa razy dostałam krwotok, nie wiadomo dlaczego, na szczescie dzidzia ma się dobrze. Mam już 6 letnia córkę. W obecnej ciazy przekroczyłam 35 lat, więc dostałam skierowanie na badania prenatalne. Idę 05.07. Ogólnie ciążę znoszę super. Jedna rzecz tylko mi dokucza - nie mogę spać.... absolutnie mnie to wykańczaa wy macie z tym kłopot?
Witaj, a ile masz lat jeśli można się spytać?Cześć dziewczynyPierwszy termin wyznaczony miałam na 31.12, a na ostatniej wizycie inny lekarz wyznaczył nowy, na 5-7 stycznia. Bardzo się boję że będę miała jakieś nieprzyjemności z powodu młodego wieku, problemy z załatwieniem porodu z partnerem, za wąskie biodra itd. Mimo to się cieszę, także zostanę z Wami na dłużej, mam nadzieję
![]()
Koleżanka mojej siostry z klasy (rocznik 2001) rodziła jakiś miesiąc temu, niestety wcześniaczek. Na pewno większość decyzji jednak będą za Ciebie podejmowali rodzice/opiekuni prawni, nie przejmuj się ludźmi coraz więcej jest tak młodych mam.15 dopiero.
15 dopiero.