Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko, u mnie dziś jakiś powrót mdłości.. A ja już miałam nadzieję na przypływ energii![]()
Tak z ciekawości, chłopak w jakim wieku?Rodzice mnie wspierają, chłopak przy mnie został, także chyba mam sporo szczęścia![]()
Ja mam 27 lat, partner 28, jesteśmy razem dwa lata i będzie to nasze pierwsze wyczekane, ukochane dziecko. Świat zwiedzony, własny kąt jest, brak kredytów, dobre prace - przyszedł czas na maluchaTak z ciekawości, chłopak w jakim wieku?
Ja w pierwszą ciążę zaszłam mając 17 lat, urodziłam po 18.
Niestety ale do tej pory uważam, że moje ciało chyba nie do końca było gotowe... poród przedwczesny w 24tc, malutka żyła 2 dni.
Uważaj kochana na siebie i dbaj [emoji6]
A apropo wieku, to może podzielimy się nim ? [emoji3] Ja mam 24 lata, mój Tz 28.
No i jesteśmy razem już 7 lat [emoji3]
Tak samo jak my z moim B. Ja 24, on 28, razem jesteśmy 3 lata.Tak z ciekawości, chłopak w jakim wieku?
Ja w pierwszą ciążę zaszłam mając 17 lat, urodziłam po 18.
Niestety ale do tej pory uważam, że moje ciało chyba nie do końca było gotowe... poród przedwczesny w 24tc, malutka żyła 2 dni.
Uważaj kochana na siebie i dbaj [emoji6]
A apropo wieku, to może podzielimy się nim ? [emoji3] Ja mam 24 lata, mój Tz 28.
No i jesteśmy razem już 7 lat [emoji3]