reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Przepraszam.
Z emocji nie potrzebnie tu się odzywałam.
Nie pomyślałam że wam tym zaszkodze.

Kochane jak było widać mam dobre przeczucia. I przeczuwam że z wami i babelkami będzie wszystko super!

Zawsze jest jakiś odsetek ciąż które się nie powiodly- jestem odsetkiem, procentem czy jak to zwał, normę wam wyrobiłam więc z wami musi być dobrze! Czysta Matematyka!!!

Dzięki za wszystkie słowa współczucia. To Mile że w obcych kobietach ma się tyle wsparcia.

Na moje szczęście w nieszczęściu trafiłam na super szpital i lekarzy.
Jestem pod dobra opieka i jutro będzie to już za mną.

Także nie placzcie nade mną, bo sama już nie placze:)

Ściskam mocno i wierzę że wszystkie dzieciaki że stycznia będą the besciaki :)
Moja droga tu nikt nie ma Ci za złe ze napisałaś. Po prostu każda z nas przezywa takie chwile na swój sposób. moim zdaniem bardzo dobrze zrobiłaś ze napisałaś, trzeba dzielić się problemami a nie trzymać je w sobie. Powodzenia i pamiętaj ze jesteśmy z Tobą ☺

reklama
Ja świętokrzyskie

Wiem co mi się śniło, że urodziłam i że znowu dziewczynka :-D to chyba jednak o tym chłopaku to mogę sobie tylko pomarzyć ;-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Sny interpretuje się na opak.
W chińskim kalendarzu wychodzi mi dziewczyna. Oby się sprawdziło.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

W poprzedniej ciąży jak już wiedziałam że dziewczynka będzie to przyśnila mi się dziewczynka blondynka z niebieskimi oczami i taka jest :-) ja mam brązowe oczy, starsza też brązowe i ciemne włosy a karnacja jak cyganka wychodzi na słońce i już brązowa opalona

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się nic nie śniło w tej kwestii (oprócz poronienia - ale trzymam się wersji odczytywania snów na opak!).
Ale mam od początku przeczucie, że będzie dziewczynka, jakoś nie mogę myśleć o blastce inaczej. Zobaczymy czy się sprawdzi [emoji12]

reklama
To widze ze sa tu kobitki z calej polski i zagranicy :) ja mam przeczucie ze chlopak bo przy synku tez sie tak meczylam,nic mi sie nie chcialo i ciagle bym spala tak jak teraz :D ciekawe na ile sie sprawdzi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry