reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja pierwszy porod SN. Po wszystkim wtalam i poszlam sama na sale. Polozna jak zobaczyla, ze sama ide to sie dziwila jak to sama, bez wozka. Mowi do mnie "to ja cie odprowadze" :-) Po jakims czasie juz troche opadlam z sil. Chyba emocje puscily ;-) Teraz tez mam nadzieje na sn. Jakos boje sie cc i tego rozcietego brzucha.
Pierwszy i drugi wstałam szybko, przy pierwszym wyskoczyły mi hemoroidy przez co miałam problemy z siedzeniem. A po drugim cora miała mocna zoltaczke i była przy mnie w tym inkubatorku do naswietlan, a do tego miała kroplowke podpięta do główki bo żył nie mogli znaleźć gdzie indziej więc jak ja wyjmowalam do karmienia to musiałam siedzieć na taboreciku drewnianym, o dziwo nie bolało mnie mimo że byłam nacinana

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja blizny nie mam duzej.Zalezy gdzie i jak robia.Mi b.ladnie zrobili.A i opieke tez mialam przy drugim porodzie super.Mnie cieszy tylko to ze to tak dlugo nie trwa i nie czuje tych skurczow.Dzien wczesniej stawiam sie w szpitalu a na drugi dzien jest po wszystkim.I ze nie musze czekac na to kiedy zaczna sie skurcze i wtedy dopiero jechac do szpitala :) Ale wiadomo to jednak operacja :/

No i świetnie! Bedzie dobrze. Kochana, jak jestes z okolic poznania to bedziesz w poznaniu rodzic?
Zreszta pytanie o szpital kieruje do wszystkich Dziewczyn x poznania :) ja rodze na lutyckiej, pierwsze dziecko tez tam rodzilam i bylo fantastycznie.
Ja chyba polna jakoś już znam ten szpital. Za lutycka nie przepadam. Myslalam jeszcze o Raszei albo Św Rodziny. Ale polna już znam i mimo, ze wiem jaki tam przemiał to chyba jednak tam...

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja blizny nie mam duzej.Zalezy gdzie i jak robia.Mi b.ladnie zrobili.A i opieke tez mialam przy drugim porodzie super.Mnie cieszy tylko to ze to tak dlugo nie trwa i nie czuje tych skurczow.Dzien wczesniej stawiam sie w szpitalu a na drugi dzien jest po wszystkim.I ze nie musze czekac na to kiedy zaczna sie skurcze i wtedy dopiero jechac do szpitala :) Ale wiadomo to jednak operacja :/
Oj skurcze masakra, ja mialam tak że jeden się kończył drugi zaczynał, a panienka która przyjechała później niż ja na porodowke miała co 5 min i szybciej urodziła ;-) jak mi przykro wtedy bylo

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

@dreams cieszę się bardzo, że jest już lepiej!
Myśl pozytywnie, ja Ci bardzo mocno kibicuję, zwłaszcza, że przeszłyśmy podobną ścieżkę przed ciążą. I wydaje mi się, że z tego względu boimy się bardziej.
Dlatego dbaj o siebie, jesteś teraz najważniejsza!

Tak już całkiem pozytywnie - i poważnie - planuję spędzić dużą część urlopu macierzyńskiego w Poznaniu, więc jak byście miały ochotę (Aleksandra, Moni, Dreams, ktoś jeszcze?) to ja chętnie bym się z Wami i maluchami spotkała [emoji4]
Wiem że to planowanie rok do przodu, ale co tam, jestem pełna optymizmu [emoji23]
Super ja bardzo chętnie!

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Mam nadzieje na SN, jakoś strach mnie paraliżuje na myśl dochodzenia do siebie po CC z maluszkiem wymagającym opieki. Boje się też, że maluszek będzie duży i ja i mój B. jesteśmy raczej grubokościści, a B. urodził się bardzo duży i niestety podczas porodu miał uszkodzony obojczyk.
Na pewno bardzo chciałabym trafić na "ludzkie" podejście na porodówce.

Dreamscometrue dobrze ze krwawienia ustaly ;)

Ja jestem z Rzeszowa- ktoś jeszcze z Podkarpacia ??

Ada ja rodziłam naturalnie i teraz tez liczę na taki poród ;)
Ja po porodzie mino nacięcia nie odczuwałam żadnego dyskomfortu ;) oby tym razem było tak samo.

Lake super wiadomości !! ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kobitki z poznania, ustalmy termin i miejsce spotkania im więcej tym weselej. Poznamy się :) ja mam synka 4,5 wiec jak też macie dzieci to chętnie go wezmę ze sobą.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry