Lake882
Fanka BB :)
13tc i 1 dzień ☺A który to tydzień ?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
13tc i 1 dzień ☺A który to tydzień ?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A ja znowu słyszałam że nospa może szkodzić...mimo że lekarze ja polecają
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]![]()
Ja się nie nakręcam ☺ prawdę mówiąc jest i było mi to obojętne ☺A ja czytałam, że w 12 tc wszystkie dzieciaki są dziewczynkami [emoji3] dopiero później coś wyrasta... albo i nie.
Ja jednak bym się nie nakrecala... po co później się rozczarować![]()
Bardzo się ciesze ze wszystko ok ☺ gratuluję ☺Ja tez juz po prenatalnych, dzidziuś zdrowy wszystko dobrze teraz czekam na wyniki testy papa.
Lekarz powiedział ze najprawdopodobniej chłopczyk ale nie na 100 %
Ale sie cieszę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też się zarejestrowalam [emoji6]Super wiadomości dziewczyny [emoji3]
Ja dziś zarejstrowalam się na bebiprogram, mają fajne próbki.. w tym kocyk i teczka na badania [emoji3] super
Ja tak sorbifer durules czy jakoś tak [emoji6] jeszcze przed ciąża kazala mi brać bo mialam kiepskie wyniki. A teraz morfologia idealna, ale to pewnie dlatego, że nie miesiaczkuje, bo ogólnie mam ciężkie miesiączki....Dziewczyny a któraś z Was bierze żelazo ? ??
A masz jakieś skutki uboczne ? wzdęcia zatwardzenia ?Ja tak sorbifer durules czy jakoś tak [emoji6] jeszcze przed ciąża kazala mi brać bo mialam kiepskie wyniki. A teraz morfologia idealna, ale to pewnie dlatego, że nie miesiaczkuje, bo ogólnie mam ciężkie miesiączki....
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]![]()