marta64
Fanka BB :)
Ja tam chciałabym żeby był już koniec stycznia po porodziea jeszcze jedno nie mogę się doczekać kiedy będzie przełom listopad/ grudzień i gdy nasze Słoneczka będą duże i brzusie tez![]()
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam chciałabym żeby był już koniec stycznia po porodziea jeszcze jedno nie mogę się doczekać kiedy będzie przełom listopad/ grudzień i gdy nasze Słoneczka będą duże i brzusie tez![]()
Zapomniałam... Dziś wyjątkowo do pracy podjezdzalam autobusem, no i weszłam do tego autobusu, kupiłam bilet u kierowcy odwracam się a tam tłumy wszystjie miejsca zajęte, a że to było rano i mnie mulilo to sobie myślę że niezła podróż będzie na stojąco, gdy tak sobie rozmyślalam to nagle słyszę panią która mnie szturcha i się uśmiecha "proszę niech Pani sobie siądzie" i w tym momencie nie wiedziałam czy się cieszyć że są mili ludzie na tym świecie czy płakać że zaczęłam trzeci miesiąc i już tak po mnie widać...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie zapomnę jutro zrobięNo właśnie dziewczyny ! Pochwalcie się brzuszkami! [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
normalnie bez ciąży niebwypilabym tego