marta64
Fanka BB :)
Ja tam chciałabym żeby był już koniec stycznia po porodziea jeszcze jedno nie mogę się doczekać kiedy będzie przełom listopad/ grudzień i gdy nasze Słoneczka będą duże i brzusie tez![]()
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam chciałabym żeby był już koniec stycznia po porodziea jeszcze jedno nie mogę się doczekać kiedy będzie przełom listopad/ grudzień i gdy nasze Słoneczka będą duże i brzusie tez![]()
Zapomniałam... Dziś wyjątkowo do pracy podjezdzalam autobusem, no i weszłam do tego autobusu, kupiłam bilet u kierowcy odwracam się a tam tłumy wszystjie miejsca zajęte, a że to było rano i mnie mulilo to sobie myślę że niezła podróż będzie na stojąco, gdy tak sobie rozmyślalam to nagle słyszę panią która mnie szturcha i się uśmiecha "proszę niech Pani sobie siądzie" i w tym momencie nie wiedziałam czy się cieszyć że są mili ludzie na tym świecie czy płakać że zaczęłam trzeci miesiąc i już tak po mnie widać...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie zapomnę jutro zrobięNo właśnie dziewczyny ! Pochwalcie się brzuszkami! [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
normalnie bez ciąży niebwypilabym tego