Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uff dobrze wiedzieć że nie jestem sama ;-) ja to myślę że to dlatego że to moja trzecia ciąża i mnie tak wcześnie wywalilomarta64, mój brzuszek jest identyczny, nie muszę robić zdjęcia - wyręczyłaś mnie![]()
Też mi się marzą takie koloryMi też spodobał się bebetto, a konkretnie ten:
Link do: BEBETTO 2017 wózek VULCANO+ fotelik MAXI-COSI CITI
u mnie drugą ciążę też szybciej widac plus ta przepuklina-idelanie pośrodku brzucha...
Mój wieczorem też jest większyMarta, ja czasem wieczorami mam taki brzucholek [emoji16] Wypycha mnie co któryś wieczor konkretnie, ale rano wraca do normalności![]()
Ja już mam upatrzony wózek, tzn. na pewno to będzie Bebetto, ale zastanawiam się jeszcze nad dwoma modelamiAle dylemat rozstrzygnę dopiero jak już faktycznie będziemy na etapie kupna wózka. Ubranek w ogole nie oglądam, nie kupuje i jeszcze w ogóle o nich nie mysle. Łóżeczko raz mi sie rzuciło w oczy i chyba zamówimy z tej firmy, bez poszukiwań innych - słyne z tego, że jak już mi coś wpadnie w oko to to po prostu biorę, nie szukam dalej
![]()
Wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek idealny - bez wzdęć i bóli brzucha choć powiem szczerze, że jadąc autem do pracy czułam kłucia w jelitach. Jutro miałam jechac do Warszawy (wyjazd służbowy na targi slubne), ale na pewno odmowie ten wyjazd, bo do pracy mam 5 minut drugi i już odczuwałam kłucie, a do Warszawy 3h... dziekuje bardzo![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi też spodobał się bebetto, a konkretnie ten:
Link do: BEBETTO 2017 wózek VULCANO+ fotelik MAXI-COSI CITI
u mnie drugą ciążę też szybciej widac plus ta przepuklina-idelanie pośrodku brzucha...