Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@dreamscometrue może do naszej tabelki dodać miejscowość ewentualnie województwo? Myślę że przydałoby się bo potem pewnie będziemy chciały się spotykać![]()
a co tam, idziemy na całośćdopisałam województwo, ale widze ze wy miastami rzucacacie jednak
a co tam, idziemy na całość![]()
A skad jestes?Chcialam sama sie wpisac ale nie mam dostepu/opcji by to zrobic...![]()
Super zazdroszczę bo mnie juz żołądek sciska z nerwówJa juz po wizycie, wszystkie wyniki b. dobre, dzidzio spalo podczas usg. Dostalam skierowania na kolejne badania, ktore mam wykonac przed wizyta, a ta na poczatku sierpnia. Powodzenia pozostalym wizytujacym. 12 tydz u mnie i juz mdlosci przemijaja. Moze calkiem znikna? Na plusie 0,5kg, ale wazyli mnie w szpitalu po sowitym sniadaniu. W wygladzie brak zmian, moze w sierpniu brzuch sie pojawi, u niektorych dziewczyn czasem nie widac do konca. Wszystko przebiega u mnie wzorowo i jestem bardzo z tego powodu szczesliwa![]()